2015 Review

Categories :

E pentru prima oara cand privesc inapoi inspre anul ce a trecut si pot spune ca viata mea e diferita de acum inainte. Anul 2015 mi-a adus iubirea intr-un fel in care nu credeam ca poate exista pana acum, un fel pe care il vedeam in jurul meu, in relatiile prietenilor, in relatia surorii mele. Am mai iubit pana acum, sau cel putin asa credeam eu ca e sa iubesc, dar acum simt ca respir iubirea, ca ma trezesc altfel, ca zambesc altfel, ca lumea mea e altfel. Multumesc anului 2015 pentru iubirea mea!

Anul 2015 a adus in familia mea o catelusa, pe care parintii mei nu ar fi vrut-o in casa noastra cand eram mici, dar de care acum se despart cu greu cand o ia Roxi la Arad. O iubesc maxim si multumesc  2015 pentru Izy!

Anul 2015 mi-a dat ocazia sa vizitez din noua Grecia, tara mea de suflet, care acum a devenit si mai importanta in viata mea datorita momentelor traite acolo anul acesta. Imi era asa dor de mare, de muzica de acolo, de apusurile pe plaja, de linistea ce mi-o dadea rasaritul dimineata. Multumesc anului 2015 pentru ca am vazut din nou Grecia!

Multumesc 2015 ca m-ai purtat pe la Sibiu la forta Zu, la un concert superb pe care nu o sa il uit prea curand.

Multumesc 2015 pentru momentele frumoase de la Craiova, unde am fost pentru prima oara, cu Roxi si Oana.

Multumesc 2015 pentru colaborarea cu UCCA pentru blogul meu de moda, pentru toate momentele frumoase de la sedintele foto si pentru oamenii frumosi pe care i-am cunoscut acolo.

Multumesc 2015 ca in sfarsit m-am mutat din minuscula garsoniera in care locuiam si acum am un apartament spatios in care ma mai pierd uneori :)).

Multumesc 2015 pentru familia mea frumoasa si pentru prietenii mei dragi!

2016 sper sa imi schimbi si mai mult viata…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *