Bye 2015

Categories :

PicMonkey Collage

Vorbim de revelioane reusite sau ratate. Ce conteaza ca iti petreci revelionul la munte sau la mare, acasa, in club, la un restaurant select, in Tenerife sau la Arieseni, conteaza comenii ce ii ai alaturi la cumpana dintre ani si cata importanta dai momentelor traite alaturi de ei. Nu am avut parte de cel mai tare restaurant, de cea mai super muzica  si nici nu am mancat caviar si tort cu 3 mousse-uri de ciocolata, dar am avut langa mine prieteni ce valoreaza mai mult decat orice delicatese si local de 5 stele.

Probabil m-am maturizat, desi nu prea cred =)), dar parca gandesc putin diferit de la o vreme. Probabil ca in urma cu cativa ani daca va scriam despre revelionul meu as fi fost mult mai rea si mai critica, sau o fi de la fluturii din stomac din ultima vreme :)).

Acum ar cam trebui sa va urez ceva dragut pentru noul an si sincer nu stiu cam ce v-as putea spune sa nu para pompos si formal deci dragii mei va spun doar atat: traiti iubindu-va  si alegeti sa vedeti frumosul din jurul vostru si nu lasati momentele mai putin frumoase sa va stearga zambete calde de pe fete.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *