Distractia pe vremea mea

Categories :

PicMonkey Collage3

Era o vreme cand discoteca incepea la 9 si la 12 erai inapoi acasa. Dar dupa cum ziceam ERA, deci acum lucrurile stau cu totul altfel. Dute tu azi la 9 intr-un club sau discoteca, ce o fi, sa vezi daca e deschis macar, sau na daca sa presupunem ca e deschis, cine in afara de tine e in local la ora aia. Adevarul e ca, na ai loc cat vrei, e mai liniste, ca nici muzica nu e data asa tare ca dupa 11, nu e aglomeratie, nu e fum, asta doar daca fumezi tu, dar esti singur tu si dj-ul, in caz ca ai noroc sa vina mai devreme la job.

Asta o scriu pentru parintii care nu inteleg de ce copiii lor in loc sa se intoarca la ora 12 din club, abia atunci sunt pe picior de plecare. Pai sa va spun eu, exista cluburi pentru care si ora aia e devreme si abia dupa ora 1 incepe distractia. Deci dragii mei, nu e vina noastra ca distractia incepe asa tarziu si ca si dj-ul pune cele mai bune mix-uri dupa miezul noptii.

Si ca sa va linistesc pe voi, parintii unor copii cuminti, din categoria carora zic eu ca sigur fac parte , nu toti mergem in club sa ne imbatam sau sa ne drogam, sau cine stie ce alte lucruri aiurea la care cu siguranta va ganditi de fiecare data cand iesim pe usa si va spunem “ne vedem dimineata”. Da, probabil bem si noi un cocktail, o bere, un shot de ceva, dar mergem sa dansam, sa ne distram cu prietenii nostrii, sa socializam, sa nu ajungem pe la 30 de ani crescand o pisica si uitandu-ne sambata seara la o telenovela singuri intre 4 pereti. Unii merg acolo sa cunoasca persoane noi, un baiat, o fata, in unele cazuri (desi mie una mi se pare aiurea sa agati pe cineva in club) sa isi faca o relatie.

PS: Club Keops Petrosani felicitari pentru muzica super buna de sambata seara ;).

1 thought on “Distractia pe vremea mea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *