Azi e despre iubire

Categories :

PicMonkey Collage

Prietenul meu imi tot spune ca lui i se pare Valentine’s Day o sarbatoare stupida si ca nu ar trebui o data anume ca oamenii sa isi poata face cadouri si sa isi manifeste iubirea si sincer, cat eram singura si eu gandeam la fel. Pana anul acesta petreceam 14 februarie cu prietenele in oras ca sa nu vad milioanele de inimioare si “multumesc iubi ” de pe facebook. Dar sa nu credeti ca era usor, mai ales ca orasul era plin de indragostiti si baieti cu buchete de flori, ursuleti de plus sau cine stie ce cadouri.

Dar anul acesta cand am simtit si eu cum e sa fii rasfatata pentru ca e 14 februarie, mi-am schimbat parerea si iubesc sarbatoarea asta :))). Stiu, stiu nu e azi ziua indragostitilor dar la noi a inceput mai repede pentru ca nici eu, nici prietenul meu nu putem pastra mult un cadou fara sa ne aratam unul altuia.

Trebuie sa iubesti si sa fii iubit ca sa simti cu adevarat ca 14 februarie e o zi diferita de restul zilelor. Daca inca nu iubesti sau nu esti iubit sunt sigura ca ai prieteni cu care o sa iti poti petrece ziua la o prajitura, un suc, nu recomand sa iesi la un film ca vei da numai peste cupluri, dar sigur gasesti ceva de facut sa nu stai pe facebook toata ziua vizualizand cadourile de pe retelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *