Ma repet…

Categories :

PicMonkey Collage3

Am vorbit si ieri despre ziua de Valentine’s Day, dar azi va pot spune si cum a fost. Nu o sa va povestesc cine stie ce chestii am facut pentru ca aparent a fost o zi normala de weekend, dar am simtit-o eu mai speciala. Nu mi-am propus sa fac ceva anume, nu am facut rezervare la film, la ceva restaurant de fita si nici nu am cumparat bilete la Paris, am incercat doar sa imi arat iubirea intr-o doza mai mare si sa fac in asa fel sa am in jurul meu inimioare ( pe tricou, pe cestile de cafea, in decorurile din mall, oras, etc), imi dau un fel de buna dispozitie si pozitivitate.

Dupa cum va spuneam anterior, nu am luat pranzul sau cina la vre-un restaurant, am avut un meniu mai aparte acasa :))), alaturi de prietenul meu ce mi-a facut o pofta ce o aveam de multa vreme si mi-a gatit hamsii. Romantic, nu?:))) Eeee…pentru mine a fost chiar dragut ca s-a oferit sa faca asta, ca eu sigur nu as fi stat o ora prin bucatarie sa miros apoi din cap pana-n picioare a pestisori :)).

Vremea a tinut maxim cu noi azi si in sfarsit am putut iesii si eu de mana cu persoana iubita in aceasta zi speciala si nu ma mai deranjau deloc multimile de cupluri ce au inundat azi centrul Timisoarei, azi nu mi-a mai fost ciuda deloc :)), ca in anii trecuti, cand evitam pe cat se poate sa ies la plimbare pe 14 februarie. Am avut parte si de o experienta foarte draguta :D, am fost fotografiati de o bloggerita si am aparut pe pagina de moda fashioniac intr-un articol foarte frumos scris, dar mai multe va las pe voi sa descoperiti chiar aici click.

V-am pupat indragostitilor si pe voi fete sau baieti ce inca nu ati cunoscut dragostea, dar pentru care sigur e pregatit ceva foarte bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *