Hello Ucca

Categories :

PicMonkey Collage

Cand esti micut ai cele mai ciudate gusturi in a te imbraca sau poate nu le ai deloc ca te imbraca mama cu ce vrea ea si tie putin iti pasa. Mie nu imi prea pasa ca merg in rochita sau pantaloni, aveam doar doua probleme: catifeaua si ciorapii aia lungi foarte grosi…nu le suportam. Am mai crescut si pentru ca nu imi mai pregatea mama hainele pe dimineata trebuia sa aleg eu ceva din dulap, de obicei intr-o ordine oarecare, fara ganduri gen culoarea aia nu merge cu cealalta sau am mai purtat si ieri bluza respectiva. Intr-o vreme pana si mama isi facea griji ca nu le stiam asorta deloc si ma imbracam nicicum :)).

Dar se pare ca mi-am revenit o data cu plecarea mea de acasa si odata cu schimbarea majora ce a intervenit in viata mea, aceea de a ma muta singura in Timisoara. Adevarul e ca si oferta de haine era mult mai mare si parca pe ce treceau anii deveneam tot mai dependenta de haine. Dupa ceva timp si experienta in alea shopping-ului in materie de haine, o colega, pe atunci, cu o pasiune mare pentru bloguri mi-a propus sa facem impreuna un blog de moda. Wow….pe bune?! Ce legatura am eu cu moda, eu care luam pe mine dimineata primele haine care le vedeam in dulap. Se pare ca m-am maturizat nu numai din cauza varstei dar si al stilului meu vestimentar.

Si uite asa am ajuns sa am un blog de moda datorita caruia am ajuns sa particip la diferite evenimente si sa cunosc multi oameni frumosi si interesanti, cum e si echipa cu care lucrez acum la UCCA. Va spun sincer ca nu m-am gandit niciodata sa ajung model pentru un site ce promoveaza haine. Nu e vorba ca m-as desconsidera sau ca nu mi-a placut dintotdeaua sa pozez dar nu ma gandeam sa ajung aici. Ii multumesc lui Horatiu pentru ca m-a ales sa fac parte din echipa lui. Imi place maxim ceea ce fac mai ales ca acum am si eu in dulapu meu haine din cele pe care le promovez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *