Ma dove vai bellezza in bicicletta

Categories :

br4

Daca tot am vizitat frumoasa Italie nu puteam rata sansa de a o vizita pe mama prietenului meu, ce locuieste intr-o comuna foarte draguta a provinciei Viterbo, Basano Romano. Am avut doua zile foarte frumoase acolo si chiar daca credeam ca dupa agitatia Romei si multitudinea de locuri pe care le puteai vizita, aici totul va fi monoton, lucrurile nu au stat chiar asa.

Oamenii au fost atat de draguti cu noi acolo, in primul rand mama prietenului meu care mi-a delectat papilele gustative cu multe bunatati. Am gustat atatea chestii ce nu le mai mancasem niciodata si am mancat inghetata cat pentru tot anul :)). Ce lucru mi s-a parut mie super ciudat la ei a fost faptul ca in locul sa aiba supa la felul I ei aveau paste. Mi se parea asa aiurea ca dupa paste sa mananc snitel cu cartofi :)) dar m-am adaptat si contrar asteptarilor am mancat mai mult decat mananc eu de obicei.

 

br1

br2

Despre comuna in sine ce as putea sa va spun decat ca eu as fi crezut ca e oras daca nu mi s-ar fi spun. E foarte mareeeee, are foarte multe blocuri, magazine, pur si simplu te pierzi prin ea. Am vazut multe case dragute si mi-a placut maxim cum aveau oamenii in gradina portocali :X (in curand cu schimbarea asta de clima sper sa avem si noi :)))) ).

Am vizitat si partea veche a comunei, dupa cum puteti vedea si in poze. M-a impresionat cum erau construite case si blocuri pe stanci si cum nu existau trotuare, iar strazile erau foarte inguste incat abia incapea o masina.

Mi-as dorii sa revin la anul cu o postare din Basano, dar as prefera sa fie o postare de vara pentru ca mi-a fost cam frig :)).

br3

PS: Probabil ca va intrebati ce e cu titlul :)) si ca sa va lamuresc o sa va spun ca dupa cum observati in poze am o bluza preferata cu biciclete :))) , de la H&M, ce ii placea mult mamei prietenului meu si din cauza aceasta ea ma striga prin casa “bellezza bicicletta ” :)).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *