De ce barbati mai tineri?

Categories :

tumblr_n87g4eRUqR1tcgbjto1_500

Nu suntem putine cele ce preferam sa admiram, sa iubim un baiat mai mic decat noi. Cum sa va explicam noi voua celor care nu puteti intelege asta, voi care preferati barbatii mai maturi. Pai sa zicem in primul rand ca cei mici acum nu mai arata varsta pe care o au, ci cu vreo 5 ani mai mult, multi sunt mult mai inteligenti decat ai crede si stiu destule crede-ma :)) chiar daca sunt mai mici si nu au o experienta asa vasta in ceea ce priveste relatiile.

Si cei mai mici se imbraca wow si unii chiar stiu sa vorbeasca cu o femeie, mda chiar stiu ca te surprinde asta dar vremurile s-au cam schimbat si ar trebui sa se schimbe si conceptiile unora cu privire la diferentele de varsta in relatii.

Imi vedeam colegele prin liceu ca toate erau inebunite dupa studenti, unele chiar dupa unii profi si chiar nu intelegeam de ce pentru ca la mine nivelul de indragosteala se oprea la anii mei :)). Mie nici nu mi se pareau draguti aia cu vre-o 8 ani mai mari ca mine, din contra imi slipeau ochii dupa aia mai mici cu vreo 3 ani :)).

Am crescut si probabil credeti ca mi-am schimbat conceptia asta dar nu e chiar asa. Au continuat sa imi placa  baietii mai mici ca mine si unii chiar mi-au ramas la suflet ca amintiri frumoase. Dar ca sa fiu mai convingatoare, pana si viitorul meu sot e mai mic decat mine.

Probabil o sa imi spuneti ca nu am incercat o relatie cu un barbat mai mare si de asta gandesc asa, ca am cunoscut numai pustani :)). Dati-mi voie sa va contrazic si sa va spun ca eu la un moment dat chiar am zis ca ar fi timpul sa ma reorientez pentru ca ceva imi spunea ca daca ceva nu merge trebuie sa fac o schimbare. Si da, am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare ca mine, cu care ma intelegeam super, dar atat :)) pentru ca cica eram “prea copila pentru el”. Na, inseamna ca firea mea mai copilaroasa atrage doar baieti mai mici :)).

Tot timpul m-am simtit mai tanara decat imi  e varsta si am fost inconjurata de prieteni mai mici. Nu imi neg varsta si nici nu am teama aia de batranete, doar ca nu inteleg chestia asta cu “imbraca-te de varsta ta” sau “maturizeaza-te ca ai o varsta”. Pe bune?! Daca eu asa ma simt bine si asa sunt fericita ce treaba aveti voi? Daca eu am simtit ca a fost cazul sa imi prelungesc adolescenta si sa mai am idile ca in liceu nu vad cu ce am gresit. Mi-au ajutat mult ca sa imi cladesc frumos relatia din momentul acesta si chiar am simtit cand a venit momentul sa devin mai serioasa si sa nu mai iau totul in joaca. Chestiile astea vin de la sine nu atunci cand iti sunt impuse de oamenii din jur sau de “prietenii” care iti tot repeta sa nu te mai comporti ca un copil.

Asa ca dragele mele, ce conteaza ca iubiti barbati mai mici decat voi sau mai mari, important e sa iubitii ceea ce simti ca e bine pentru sufletul vostru. Daca voi sunteti fericite asta e tot ce conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *