Si a fost ziua Europei

Categories :

P1390611

Stiu ca au trecut cateva zile de la concertul de ziua Europei, care a fost luni, dar pur si simplu am fost atat de obosita si cu atatea pe cap incat abia daca am mai deschis laptopul. Sa nu credeti ca azi am avut o zi  mai lejera, dar am zis ca neaparat o sa imi fac timp pentru blog.

Initial nu stiam daca voi ajunge la concertul din Unirii pentru ca nu m-am simtit prea bine si ulterior am dus si munca de convingere sa merg cu prietenul meu, care nu e mare fan Smiley. In cele din urma am dat rapid un search la mine in dulap si ca niciodata m-am imbracat foarte repede pentru ca era destul de tarziu si nu vroiam sa ratez ceva.

Am ajuns in Unirii chiar in momentul in care a urcat pe scena Lidia Buble. Am fost dezamagita putin de faptul ca a facut playback si ca neavand foarte multe melodii a cantat din repertoriile altor artisti. In ceea ce priveste tinuta ei, aveam impresia ca vine de la sky, dar nu vreau sa fiu rea ca cine stie ce stilist a imbracat-o, dar sincer ghetele alea chiar nu erau de show. Pe de alta parte Smiley a facut un show atat de complex si de LIVE. Nu am mai fost la niciun concert de-al lui si am fost placut surprisa de ce atmosfera a reusit sa faca si cat de iubit e de catre copii, care erau urcati peste tot doar sa il vada si care ii fredonau fiecare melodie.

Ma bucur ca Timisoara aduce din ce in ce mai multi artisti cunoscuti si ca evenimentele sunt tot mai dese.

 

P1390610

P1390613

P1390612

About my outfit: geaca: Bershka, ghete: Bershka, geanta: Jadu, pantaloni: Bershka, cercei: C & A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *