Mi-e dor

Categories :

Things-I-Miss-Article-2

 

Am aflat intamplator si eu astazi ca ziua de 13 mai este declarata ca fiind Ziua Internationala a Dorului. Sincera sa fiu nu stiam ca si sentimentele au ziua lor dar na :)) e bine sa mai aflii chestii. E o sarbatoare romaneasca aparuta in 2015, initiativa ce apartine Orasului Minunilor, o miscare sociala intiata de trupa VUNK.

Dorul e un sentiment pe cat de dureros, pe atat de frumos. Ca sa il poti simtii trebui sa iti pese, sa tii la cineva, sa fii trecut printr-o chestie foarte draguta. Dorul de cineva e ca o boala in cazul careia singurul calmant e sa vezi persoana accea, dorul nu trece cu niciun calmant, desi uneori puteti incerca cu ciocolata ca mai atenueaza durerea :)). Dorul arata partea frumoasa a sufletului unui om, arata multa sensibilitate. Uneori dorul te schimba si multe lucruri de care credeai ca nu esti capabil le faci si spui chestii ce probabil nu te asteptai sa le poti zice in alte circumstante. Asta pentru ca dorul face din tine un om special, un om dependent de dorinta de a avea persoana aceea aproape, gandind de cele mai multe ori mai putin decat ar trebui.

Stiti de ce mi-e mie dor? Mi-e dor de bunica mea si o sa imi fie mereu, mi-e dor sa ma trezesc zilnic in patul meu de acasa de la Ineu, mi-e dor sa ma joc cu Roxi de-a scoala, mi-e dor de unii prieteni ce m-au uitat, mi-e dor de colega mea de banca din liceu, mi-e dor prietena mea din facultate, mi-e dor sa imi petrec o duminica intreaga in mall la shopping cu blonda, mi-e dor de excursiile prin tara cu Andra, mi-e dor de Grecia, mi-e dor de Roma, mi-e dor zilnic de el cat e la munca….mi-e dor de ieri, de anii trecuti, de toate momentele frumoase si oamenii frumosi ce au facut parte din viata mea.

Dorul doare dar face parte din viata unui om si e dovada ca un lucru sau o persoana e prezent in constiinta si sufletul cuiva neputand fi sters cu usurinta.

Ti-e de ce ti-e dor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *