Zoo Timisoara

Categories :

14

Ma relaxeaza maxim sa merg la Zoo, nu neaparat ca sa scap de agitatia de pe strazile Timisoarei, pentru ca sambata la Zoo e plinnnnn, i mean numai copii peste tot :)). Dar natura si animalele imi dau asa o stare de bine. De mica mi-a placut la gradina zoologica si inca imi place desi, mizeria si conditiile in care sunt tinute animalele aici la Timisoara mi-au lasat asa un gust amar. Poate mi se pare mie, dar unele animale aveau asa o privire trista, si ursii erau atat de agitati, nu stiu dar senzatia mea a fost una de mila ieri. Intr-adevar e frumos sa bucuram copii si sa ne bucuram si noi de frumusetea animalelor pe care nu le putem vedea decat la televizor, dar cand realizez ca ma bucur cu pretul suferintei lor…nu mai sunt chiar asa incantata.

Mi-a placut maxim ca au adus suricate la zoo si am incercat sa le fac si cateva poze, cat nu se miscau :)). In rest ce sa va zic ca am vazut iepuri peste tot :)), ursii despre care va povesteam ca mi-au dat un sentiment de mila, pasarea Nandu inchisa intr-o incapare si dadea cu capul in geam ca si cand cerea sa o scoatem afara :(, maimutele ce te priveau ca cea din poza de sus, gen “mai faceti multe poze?!”, porcusori de guineea, caprioare, niste canguri minusculi :)), ponei, capre domestice, lebede, lame.

Nu zic ca nu e de vizitat Gradina Zoologica aici la Timisoara dar in comparatie cu cea de la Sibiu, pentru ca doar pe aia am mai vazut-o, cea de aici iti lasa putin un gust amar.

OUTFIT: Rochie: UCCA, cercei cu elefantei: AVON

18

45

gege

ggg

nhnh

15

1

20

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *