Intouchables

Categories :
Tags:

PicMonkey Collage

Nu am mai vazut de mult un film bun, bine si filme vad mai rar ca la cat de obosita ma pun seara in pat adorm la jumatatea filmului. Se pare ca filmul acesta mi-a captat intr-atat atentia incat nu mai conta ca e tarziu si ca a doua zi urma sa ma trezesc foarte devreme, vroiam sa vad ce se intampla pana la sfarsit. Cautam un film relaxant, vroiam ceva romantic, dar tot cautand am dat peste trailer-ul de la “Invincibilii” si am zis ca trebuie sa vad ce se intampla pentru ca parea foarte interesant.

Filmul frantuzesc “Intouchables”, cu o nominalizare la Globul de Aur, e o combinatie de drama cu comedie, cu un scenariu genial, bazat pe intamplari reale. Philippe, un barbat foarte instarit, dar cu o grea povara pe spate, e nevoit sa angajeze un asistent personal pentru a-i fi alaturi 24/24. Asa ajunge sa il cunoasca pe Driss, un baiat tanar, proaspat iesit din inchisoare, fara experienta, fara maniere, fara mila fata de Philippe care e imobilizat intr-un scaun cu rotile, fapt care il si face sa il aleaga dintre multi care au dorit sa ii fie asistenti personali. Cei doi ajung sa fie foarte buni prieteni si Driss se dovedeste a fi un om cu suflet foarte mare in ciuda aparentelor.

E un film realizat din suflet pentru a sensibiliza alte suflete. E un film care ne arata ca viata poate fi frumoasa indiferent de circumstantele in care ne aflam.

Vi-l recomand cu drag si sunt sigura ca nu veti fi dezamagiti dupa cele il veti viziona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *