A fost botez

Categories :

botez

Am mai fost la un botez cand eram in clasele primare si pot zice ca nu imi amintesc aproape nimic, asa ca acesta a fost  primul botez pe care intr-adevar il realizez si care m-a emotionat mai mult decat as fi crezut ca s-ar putea intampla. Emotiile parintilor si ale nasilor erau usor de citit in ochi si slujba in sine a fost emotionata, nici prea lunga, nici prea scurta, dar plina de caldura si de spiritualitate. Bebelusul Robert a fost un scump, abia daca realizai ca in bratele nasei era un copil si nu o papusa, nu a plans deloc.

La Renaissance a fost cadrul perfect si foarte intim pentru a sarbatorii crestinarea micutului Robert. Mi-a placut maxim ca au ales sala de afara, cu o priveliste atat de draguta catre lac si pentru canicula din ultima vreme a fost perfect sa simtim adierea vantului. A fost pentru prima oara cand am fost acolo, dar cu siguranta voi revenii cu multa placere.

Rochitele mamicii si a nasei au fost in culorii de vara, respectiv roz pal si albastru pal, foarte dragute si alese cu mult bun gust. Eu am ales sa port o rochita rosie New Yorker , de zi, cu o pereche de sandale in acelasi ton de la Bershka, iar in par mi-am pus o cordeluta cu flori mici albe, pentru ca se poarta anul aceasta.

 

P1390869

P1390871

Picb

botez 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *