Road trip to Moldova

Categories :

a1

Dupa cum va spuneam in una din postarile anterioare, acum o saptamana am traversat Romania de la V la E si nu a fost deloc usor. Ni s-au impotrivit temperaturile foarte crescute, furtunile din ultima vreme, soferii vitezomani, dar am ajuns cu bine inapoi acasa si am reusit sa vizitam cate ceva desi timpul cu greu ne permitea acest lucru.

Am revazut doua manastiri: Voronet si Gura Humorului, unde cu drag as fi ramas macar o zi, in linistea acelor locuri. Am revazut Hanul Ancutei, desi de aceasta data pentru doar cateva minute cat ne-am dezmortit picioarele. Am revazut Lacul Rosu care mi-a placut la fel de mult ca data trecuta si unde cu siguranta mi-as petrece un weekend relaxant. Din pacate nu ne-am putut bucura de un timp mai lung petrecut la Cheile Bicazului din cauza ploii :(, un loc superb chiar si asa vazut din masina. Ne-am facut si un prieten catel, pe Zuzu ( cum l-am botezat noi :)) ), pe care imi venea sa il iau cu noi in masina. Am avut mai mult timp sa vizitam si Romanul si sa mancam cate o inghetata in frumosul parc, marea atractie a orasului. Pare un oras destul de mare la prima vedere dar nu ai cine stie ce vedea. Probabil ca o sa va intrebati ce e cu marul imens dintr-o poza de mai jos. Pai nu cred ca multi stiti dar in Targu Mures, daca veti merge veti vedea peste tot astfel de mere si multe chiar si rosii. Mie una mi-au placut maxim si daca nu eram in criza de timp as fi facut mai multe poze si mai reusite ca aceasta.

Mi-as fi dorit sa putem vizita mai multe locuri dar timpul a fost scurt asa ca ma bucur si de putinele locuri frumoase existente in tara noastra pe care le-am putut vedea. Sper ca data viitoare sa avem mai mult timp pentru manastiri si pentru frumusetile muntilor.

gdgdgdvvvvvv

gdgfgfgfgf

gegege

fvdrrr

fadcc

gafaage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *