28

0 Comment| 5:31 PM
Categories :

adr3

28 sau 15?! Who cares ca am avut baloane roz sau ca paharele si farfuriile au fost roz, sau ca am avut un tort ca la 15 ani? :)) Eu m-am simtit maxim de bine si ma simt inca copil si rozul imi da o stare de bine. Va multumesc tuturor care mi-ati facut ziua mai frumoasa, pentru mesajele frumoase, pentru telefoane, pentru cadourile dragute si pentru ca mi-ati fost alaturi. Imi sunteti cu totii dragi si multumesc ca v-ati facut timp pentru mine.

Daca va intrebati unde am facut superbul tort, va spun ca e de la Cofetaria Codrina, care face cele mai bune prajituri si torturi din Timisoara. Pentru decor am apelat la Jumbo, unde m-as putea muta avand in vedere cat imi place sa ma plimb printre rafturile viu colorate, de unde am tot timpul ce cumpara :)).

De mica imi serbam ziua cu prieteni si familie si in fiecare an e ceva diferit, dar tot timpul am avut parte de momente frumoase. Nu imi vine sa cred ca am 28 :(, cat de repede poate zbura timpul si cat de putin mai am pana la 30 :)). Dar 30 e o varsta frumoasa, nu?! Sau cel putin eu asa am auzit :))) ca nu ar trebui sa ma tot plang ca mai am putin si o sa fac 30. Importanta nu e varsta ci cum te simti si esti in interior, pentru ca asta degaji si asa te percep ceilalti.

Despre cadouri vorbim next time, dar am primit cele mai faine cadouri ever va asigur si se vede ca prietenii mei ma cunosc avand in vedere cate haine am primit :)).

Sa aveti o seara frumoasa dragii mei si vizionare placuta la meci!!! V-am pupat!

adr2

adr5

adr7

adr10

adr8

adr11

adr5555

adr88

adr1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *