Calatorie in Valea Zanelor

Categories :

img_20160807_150057

Tineti minte castelele din povestile copilariei? Nu ati visat tot timpul sa vedeti unul in realitate? La 40 km distanta de Sibiu, intr-o zona am putea spune destul de pustie, dar plina de verdeata,  visul unui bucurestean a devenit realitate si in curand tara noastra se va bucura de o pensiune cu aspect de castel din povesti.

Eu am auzit pentru prima oara de la Andra si apoi cautand mai multe informatii pe internet am fost foarte curioasa sa vad in realitatea minunatia asta. Castelul e confectionat din pietre, lemn, var si lut si abia astept sa vad cum vor arata camerele, pentru ca, cu siguranta la un moment dat voi face o rezervare, am inteles ca ar putea fi gata pana la sfarsitul anului.  Sunt sigura ca acest loc va fi o atractie mai ales pentru parintii ce au copii dar si pentru cei ce inca au suflet tanar si vor sa traiasca clipe de basm intr-o locatie feerica. Deja locul atrage o multime de turisti care, deocamdata se pot bucura doar de exterior si de spatiile amenajate in apropierea unui rau ce curge prin fata castelului.

Va recomand locul si pentru sedinte foto gen trash the dress, de fashion si chiar si asa pentru o cununie in aer liber, cu siguranta veti putea surprinde niste cadre de vis.

Mie mi-ar fi placut sa pot sta mai mult acolo, dar eram doar in trecere, asa ca am facut cateva poze pentru voi si m-am documentat putin despre ceea ce va fi in viitor acolo si am plecat cu speranta ca atunci cand totul va fi gata pentru oaspeti ma voi intoarce.

Si ca sa fiti la curent cu tot ce se intampla la Castelul de Lut din Valea Zanelor, dati un like paginii si tineti aproape :D: here

img_20160807_145828

7

2

3

6

1

Outfit: Pantaloni scurti: H&M, sandale: CCC, maiou: Terranova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *