Doctor Strange: filmul anului 2016

Categories :

doctor-strange-movie-imax-poster

You’re a man looking at the world through a keyhole. You’ve spent your life trying to widen it. Your work saved the lives of thousands. What if I told you that reality is one of many?

Studiourile Marvel prezinta povestea stralucitului, dar egocentricul neurochirurg, Stephen Strange, care in urma unui accident isi pierde abilitatea de a mai opera. Intalnirea  providentiala cu  un intelept vrajitor retras pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea catre secretele magiei. Vrajitorul, deranjat de egoismul lui Strange, se va lasa cu greu convins sa il ajute. Va reusi doctorul sa devină Vrajitorul Suprem, gata să apere Pamantul de fortele magice din Univers? Nu rata marea premiera din 4 noiembrie!!!

Se asteapta sa fie unul dintre filmele cele mai interesante si in conformitate cu Chiwetel Ejiofor si Anthony Mackie, Doctor Strange va fi cel mai de succes film cu super-eroi al anului 2016.

Doctor Strange, un film ce imbina actiunea cu aventura si cu fantezia, are o distributie de exceptie: Benedict Cumberbatch,  Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong,   Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Benjamin Bratt si Scott Adkins alaturi de Mads Mikkelsen si Tilda Swintona.

Primul trailer al filmului a avut un super mare succes, critici al filmului descriindu-l ca o intalnire bizara intre “Inception” si “Batman Begins”.

Eu am avut ocazia in aceasta seara, datorita Adrianei Stanciu, careia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale, sa vad imagini in avanpremiera din film. A fost pentru prima oara cand am fost intr-o sala T-IMAX de la Cinema City si a fost wow. La asta clar au contribuit efectele speciale grozave si spectaculoase din film. Nici nu mi-am dat seama cum au trecut cele aproximativ 15 minute din mult-asteptatul film Doctor Strange, pentru ca eram super impresionata si din cate am vazut actiunea filmului chiar te captiveaza din primele minute. Am primit si un poster de colectie IMAX Doctor Strange in editie-limitata, plus ca am avut parte de o primire super draguta .

Daca inca nu am reusit sa va conving sa va rezervati un loc la primiera filmului atunci ce ar fi sa aruncati o privire si pe trailer.

Unde ne vedem pe 4 noiembrie???

la DOCTOR STRANGE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *