INFERNO

inferno_ver3

Inferno, noul film ce il are in rolul principal pe actorul Tom Hanks ruleaza chiar acum in cinematografele din tara si in Timisoara la Shopping City.

Personal, nu am citit cartea dar am auzit de la prieteni ca ar fi mai buna decat filmul. Am fost la film fara a viziona trailer-ul inainte si desi eu sunt genul ala de fata de ma uit mai mult la filme din alea siropoase, romantice si doar cateodata cand ma uit cu iubitul meu sau cu o prietena mai vad cate un film de actiune sau o comedie, de data asta cand am primit invitatia de la Cinema City si InterCom Film, prin reprezentantul lor Evelyn Barascu, la avanpremiera, am fost foarte curioasa sa vad despre ce e vorba mai ales ca filmul se difuza la IMAX.

Daca ar fi sa fac un mic rezumat al filmului, pentru a va putea face o mica impresie, v-as spune ca actiunea filmului consta in fuga contra cronomentru prin toata Europa a faimosului expert Langdon pentru a salva intreaga lume. Actorii nu pot zice ca m-au dat pe spate, poate si pentru ca Tom Hanks nu e unul din preferatii mei. Din distributie mai fac parte si Omar Sy, Felicity Jones, Side Babett Knudsen si romanca Ana Ularu.

Pentru cine doreste poate sa vada un trailer inainte.

Mi-au placut foarte mult locatiile alese pentru filmari, mai ales cele din Venetia si scenariul mi-a placut pana la un moment dat cand au aparut unele cadre mai siropoase care parca nu isi aveau locul in actiunea filmului, chiar daca sunt eu mai romatica asa :)).

Sper ca v-am facut destul de curiosi incat sa va faceti chiar acum o rezervare, sa va sunati prietenii si sa vizionati impreuna INFERNO.

14717061_1184620181583962_4108861952504774646_n

 

3 thoughts on “INFERNO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.