Doctor Strange

Categories :

14956453_10154211715286731_8744788434428151534_n

Nu ai vazut inca Doctor Strange?! Pe bune?! Te rog weekendul acesta sa iti iei iubitul/iubita sau prietenii si sa nu ratezi filmul acesta. Inainte de premiera nu ma gandeam ca o sa ajung sa il recomand va spun sincer. Dar ce efecte poate avea….si ce actiune…si ce final…

Va reusii doctorul Stefan Strange sa ajunga Vrajitorul Suprem? Cum va fi intalnirea lui cu Cea Antica? Prin ce incercari va trebui sa treaca? Asta te voi lasa sa aflii singur, ca sa poti sta si tu nemiscat pe scaunul de la cinema fara sa realizezi cum trec cele 2 ore, cum am patit si eu.

Merita vazut la cinema in 3D pentru ca e foarte reusit la capitolul efecte speciale. Ca personaj principal cred ca  Benedict Cumberbatch a fost ales perfect pentru a juca acest rol. Are acel ceva ce iti capteaza atentia cu singuranta.

De data asta nu atasez trailer-ul pentru ca pe mine nu m-a convins asa ca e mai captivant sa vezi filmul fara sa ai o viziune asupra lui.

Iti recomand sa il vezi la IMAX si pe acesta cale multumesc Cinema City  Shopping City Timisoara pentru invitatia la premiera.

 

BloggingTM 2.1 you’re the best! Doar datorita acestui grup nou creat in Timisoara si tu ai putea sa ai parte de multe colaborari si surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *