2017, please be kind!

Categories :

 

dsc_0125

La multi ani, dragii mei! Nu are rost sa va insir aici o pagina de urari, e evident ca am numai cuvinte frumoase si ganduri bune pentru voi in ceea ce priveste noul an. Eu am multe planuri pentru anul acesta si  le veti cunoaste cu siguranta daca imi veti fi alaturi ca si anul trecut, aici pe blog si pe pagina mea de facebook.

Sper ca ati petrecut intr-un mod placut trecerea dintre ani asa cum am facut si eu, indiferent ca ati fost la munte, la restaurant sau acasa. Anul acesta am dansat toata noaptea in loc sa ma bat cu zapada la munte, ca na jobul uneori sa pune in calea planurilor. Nu prea sunt adepta retaurantelor pentru petrecerea Revelionului, dar nu as fi stat acasa. Asa ca am gasit o locatie destul de draguta in Arad, Restaurant No Name. Am fost influentata de muzica in mod evident, pentru ca formatia Rapsodia nu ar fi avut cum sa ma dezamageasca si sa ma lase sa stau pe scaun prea mult. Nu pot spune ca totul a fost perfect, meniul nu prea m-a dat pe spate, dar am avut alaturi oameni dragi si asta a contat mult. A trecut atat de repede noaptea incat va spun sincer ca la 5 jumatate cand am plecat imi parea inca devreme si eram inca pe sistem :)).

Uitandu-ma putin in jur am observat ca a predominat catifeaua in ceea ce priveste rochiile doamnelor si domnisoarelor si rosu a fost culoarea serii. Eu am ales sa port o rochie auriu metalizat de la Sinsay, ciorapi plasa si o pereche de sandale primite cadou. Ca si accesorii am purtat o pereche de cercei statement de la H & M si un choker de la Primark.

Voi cum ati petrecut Revelionul?

 

dsc_0135

dsc_0137

dsc_0136

 

dsc_0192

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *