Depresie post-concediu

Categories :

Gata cu sarbatorile, gata cu concediul, back to work. Multumesc lui Dumnezeu ca am fost asa inspirata sa imi iau si ziua de maine concediu ca altfel cred ca m-ar fi dus Flavius pe sus :)). Asa ca maine clar o sa dorm cat pot eu de mult, in avans pentru viitoarele 5-6 luni. Nu stiu de ce majoritatea oamenilor incep anul epuizati fizic si psihic ca eu practic m-am relaxat maxim astea cateva zile de Craciun si Revelion, ai mei au avut grija sa ma simt ca o printesa acasa. Cu toate astea sunt in totala depresie cand ma gandesc ca miercuri merg la lucru. E asa greu gandul ca trebuie sa ma trezesc la 6, sa merg prin frig si sa nu ma gandesc cat e de departe vara, cand o sa am un concediu mai semnificativ.

E clar ca eu sufar de sindromul post-concediu, dar ce ma linisteste e ca de fiecare data mi-am revenit in maxim o saptamana :)) si in plus deja am ceva planuri de noi calatorii so…o sa ma gandesc la asta pentru a-mi ridica moralul. Probabil ca in primele zile o sa am nevoie de multa ciocolata si multa cafea si sigur o sa fiu foarte irascibila, dar colegele mele or sa ma inteleaga sigur. Eu zic sa incercati si voi macar cu ciocolata , ce poate fi asa rau, doar am mai trecut prin concedii de iarna si ne-am revenit.

Daca stau si ma gandesc ce an plin o sa am si cate trebuie sa fac, presimt ca o sa ma trezesc de Craciun spunand “wow cum a trecut si anul acesta”. Dar anul asta nu vreau sa treaca asa repede vreau sa ma bucur mai mult de absolut orice moment pentru ca, pentru cei care nu mi-ati mai citit blogul, ma maritttttttttttt la sfarsitul anului si…astept sa simt stresul :)) si sa fiu o mireasa nebuna.

V-am lasat ca vreau sa vizionez un film romanesc, o sa va spun in zilele ce urmeaza despre ce film e vorba si o sa fac o mica recenzie a lui. Spor la lucru maine dragii mei si capul sus ca mai e putin pana la Pasti! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *