Recenzie The LEGO Batman Movie

Categories :

Nu sunt o fana a filmelor de animatie, asa ca in momentul in care am primit invitatie la avanpremiera filmului la Cinema City – Shopping City Timisoara , am stat si m-am gandit putin daca sa merg sau nu. M-am uitat la trailer incercand sa ma conving ca mi-ar putea placea, dar nu pot sa zic ca am fost data pe spate nici de el. In cele din urma am zis ca hai sa merg, poate ca fiind  la IMAX o sa imi placa.

Filmul The Lego Batman Movie este regizat de Chris McKay, iar vocile apartin unor actori precum Will Arnett, Rosario Dawson, Ralph Fiennes si Zach Galifianakis.
cym_yo1w8aqqn_z

Povestea

The Lego Batman Movie prezinta aventura lui Batman in speranta de a salva Gotham City. Datorita incercarii lui Joker impreuna cu mai multi raufacatori sa distruga Gotham City, Batman reuseste sa inteleaga importanta muncii in echipa si cat e de important sa aiba prieteni.

Batman locuieste singur alaturi de omul lui Alfred, intr-un conac dotat cu ultimele noutati in materie de tehnologie. Aflat la pensionarea sefului de politie din Gotham, afla ca locul lui va fi luat de fiica sa, care vine cu propunerea ca Batman sa nu mai ia parte la lupta cu infractionalitatea. Supereroul este destul de afectat de aceasta veste si fiind foarte aiurit se trezeste ca a adoptat din greseala un orfan. Isi da seama mai tarziu cat il ajuta faptul ca nu mai e singur in planul lui de dejuca planurile ascunse ale lui Joker.

Ce mi-a placut?

Mi-a placut mult coloana sonora : Forever – DNCE, Die in your arms – CUTTING CREW, Man in the Mirror – ALEX AIONO, Wake Me Up Before You Go-Go -GEORGE MICHAEL, Bad Boys – WILL ARNETT. Mi s-au parut destul de comice unele faze: fata trista a lui Joker, cand se uita Batman la un film de dragoste, momentul cand l-a adoptat pe micutul orfan. Nu am ras cu lacrimi, da macar am zambit :)). Mi-a placut si cum s-a terminat filmul, happy ending. Va recomand sa il vedeti la cinema 3D pentru ca nu se compara cu vazutul de acasa.

Ce nu mi-a placut?

Mi se pare mai mult un film pentru copii, dar peste 7 ani, nu cum erau unii saracii in sala de 4 ani, nu imi dau seama ca or fi inteles saracii, mai ales ca filmul era cu subtitrare.

Trailer

Movie Quotes

The Joker:  Hey Batman! I’m rubbing my butt all over your stuff! Gonna have to rename this the “Buttmobile”.

Batgirl: Why did you build this thing with only one seat?                                                   Batman: Uh, cause last time I checked, I only have one butt.

NOTA: 7

 

V-am pupat!  A.

PS: nu uita sa dai LIKE paginii mele de facebook dancing with my thoughts .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *