Vine, vine primavara

vine-vine-primavara-9

Nu  stiu cum a fost pentru voi, dar pentru mine iarna asta a tinut o eternitate. Iar ieri am simtit asa ca o eiberare, in sfarsit puteam sa renunt la cateva haine si la geaca. Soarele era mai frumos ca niciodata, centrul Timisoarei era plin de copii alergand cu baloane in mana, oamenii se inghesuiau curiosi la standurile cu martisoare colorate, indragostitii se plimbau de mana, totul era asa cum doar inceputul primaverii ar fi putut crea.

Anii au trecut si simt altfel bucuria primaverii, dar sunt copil pe interior si vreau sa ma bucur asa cum o faceam cand ieseam cu tati si mami in parc duminica. Vreau sa alerg, sa culeg toporasi, sa mananc inghetata la cornet, sa ma bucur de cel mai special an din viata mea.

Ca un sfat pentru voi dragii mei, mai lasati mall-ul si laptopul si iesiti la o plimbare, bucurati-va de caldura ce abia acum incepe, pe care cu siguranta ati invocat-o si voi toata iarna.

Outfit: bluza cu imprimeu army – Koton, jeansi – Bershka, palarie – H&M, ghete – Bershka

vine-vine-primavara-22vine-vine-primavara-20vine-vine-primavara-23vine-vine-primavara-18vine-vine-primavara-17vine-vine-primavara-16vine-vine-primavara-13vine-vine-primavara-8vine-vine-primavara-7

 

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

V-am pupat!  A.

PS: nu uita sa dai LIKE paginii mele de facebook dancing with my thoughts .

Leave a Reply

Your email address will not be published.