Recenzie Beauty and the Beast

Categories :

Am fost atat de fericita cand am primit invitatia din partea Cinema City Timisoara la avanpremiera filmului Frumoasa si Bestia. Am asteptat filmul asta mai mult decat pe Fifty Shades Darker, va spun sincer :)). M-am uitat la trailer de vreo 10 ori si pur si simplu trebuie sa va spun dragii mei ca nu e un film doar pentru copii cum tindeti sa credeti majoritatea dintre voi, care inca nu ati vazut fimul. Disney a reusit ceva extraordinar cu acest film, pornind de la filmul de animatie pe care probabil il stiti deja.

Coloana sonora ii apartine lui Alan Menken, ca si in 1991 si personal am fost foarte incantata. Eu sunt si genul de persoana care a apreciat si apreciaza musicalul asa ca pentru cei care nu sunteti iubitori de asa ceva sa stiti la ce sa va asteptati.

Faptul ca am vazut filmul la IMAX m-a entuziasmat si mai mult pentru ca efectele sunt de exceptie. Totul pare foarte real incepand cu Bestia si continuand cu cadrele superbe, castelul, etc. In comparatie cu povestea din 1991 acum totul e mult mai actual si mai de exceptie.

Recomand filmul acesta de la copii pana la bunici, cu siguranta va veti bucura in egala masura. Cinematografele din tara va asteapta la IMAX 3D incepand cu 17 martie.

2017-beauty-and-the-beast-4k

Povestea

Filmul prezinta povestea calatoriei fantastice a tinerei si independentei Belle, care e luata prizoniera in castelul Bestiei. Ajunge sa priveasca dincolo de chipul hidos al Bestiei cu ajutorul slujitorilor fermecati ai castelului. Astfel descopera inima blanda a Bestiei ce ascundea pe interior un Print ce a ajuns sa fie blestemat de o vrajitoare in urma unei fapte nemiloase.

Beauty and the Beast

Ce mi-a placut?

E asa greu sa spun ceva ce mi-a placut pentru ca dupa parerea mea filmul e foarte reusit, efectele la IMAX excelente, actorii foarte buni. Mi-a placut de mica povestea si am fost placut  surprinsa de realizarea filmului. Mrs. Potts a fost adorabila fiind personajul meu preferat.

BEAUTY AND THE BEAST

Ce nu mi-a placut?

Mi-a placut mult Bestia si as fi ales pe altcineva sa joace rolul printului pentru ca dupa desfacerea blestemului Emma Watson si  Dan Stevens nu mi se pareau prea reusiti ca si cuplu.

Trailer:

Movie Quotes:

LeFou: And his name’s G-A-S-T… I believe there’s another T… It just occurred to me that I’m illiterate and I’ve never actually had to spell it out loud before…

Cogsworth: [sees his ugly wife] Someone turn me back into a clock please!

BEAUTY AND THE BEAST

Nota: 10

Voua cum vi s-a parut filmul daca ati reusit sa il vedeti deja? Daca nu Cinema City va asteapta cu un film bun de vazut oricand: martea, vinerea, duminica, pe ploaie ori pe soare. It is the best 😉 , trust me!

Sursa foto: Comunicat Cinema City – Shopping City Timisoara

V-am pupat!  A.

PS: nu uita sa dai LIKE paginii mele de facebook dancing with my thoughts .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *