M-am hotarat sa devin prost

Categories :

M-am-hotarat-sa-devin-prost-5-Copy

Nu aveti idee de cata vreme vreau sa vad aceasta piesa de teatru. Dar parca de fiecare data intervenea ceva sau pana ma gandeam eu nu mai gaseam loc, pentru ca e una din cele mai cerute piese si pe buna dreptate. Nu am reusit sa citesc cartea lui Martin Page, dar mi-am cumparat-o asa ca foarte curand o sa va spun cum e in comparatie cu piesa de teatru.

Rezumat

Piesa prezinta povestea unui tanar geniu de 25 ani, Antoine, care se simte exclus de lumea contemporana de insasi inteligenta lui. Ajungand in pragul depresiei din cauza singuratatii, el incearca sa se apropie de oameni incercand diferite metode de a deveni prost. Ajunge sa experimenteze lucruri extreme incercand sa ia lectii de alcoolism si de sinucidere. Cu toate acestea umorul este nelipsit din piesa.

M-am-hotarat-sa-devin-prost-10-Copy

Distributie

Ideea e ca piesa asta nu trebuie sa vi-o povesteasca nimeni, trebuie sa o mergeti sa o vedeti chiar voi. Distributia e de exceptie, Calin Stanciu Jr. fiind facut parca pentru acest rol. O carisma extraordinara , un viitor mare actor. Alaturi de el i-am regasit pe Victor si Malina Manovici, pe care ii stiam din Scrisori de dragoste catre Stalin si pe care cu siguranta m-am bucurat sa ii revad. Victor Manovici a jucat de aceasta data un rol total diferit, dar care mi-a placut maxim. In piesa mai apar: Victoria Rusu si Alina Chelba.

Poate nu sunteti adeptii culturii si imi cititi din intamplare sau plictiseala articolul, dar daca aveti o zi in care va simtiti mai mohorat, abatut, plictisit, Teatrul National din Timisoara va ofera piesa de teatru M-am horat sa devin prost ca o pastila a fericirii va o garantez. O sa radeti atat de mult incat o sa va intristati la gandul ca ati asteptat atat de mult timp pana sa va rezervati un loc in sala.

Nu recomand nimic din ce mie nu mi-a placut asa ca insist: e o piesa ce nu trebuie sa o ratati!

Pentru luna mai gasiti programul pe pagina Teatrului National din Timisoara.

LOCATIA: Studio “UTU Strugari”

Nota piesa: 10

Daca mai vreti inca o parere o gasiti aici: Andra

V-am pupat!  A.

PS: nu uita sa dai LIKE paginii mele de facebook dancing with my thoughts .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *