Ganduri de ziua copilului

Categories :

a (17)

Azi e o zi speciala, e ziua noastra a celor care inca avem suflet tanar, de copil, a copiilor vostrii si a copiilor singuri care nu au pe nimeni…e si ziua lor.

Astazi nu mai vorbesc de copilaria mea, de traznaile mele de cand eram mica sau de jocurile copilariei, astazi vorbesc despre dorinta de a avea copii si despre inca ceva…

Se zice ca o femeie simte cand a venit momentul sa faca un copil. Eu nu prea cred in chestia asta, e momentul atunci cand te hotarasti ca vrei un copil. Nu cred ca esti pregatita niciodata 100% dar cand te vezi in fata faptului implinit iti asumi si faci tot posibilul sa fie bine. Cand eram copil visam ca la 20 de ani ma marit si la 25 am un copil deja si uite-ma azi maine am 29 de ani si abia ma casatoresc anul acesta. E firesc ca intr-un an, doi o sa imi doresc sa fac un bebe si daca imi ajuta Dumnezeu chiar 2 mi-as dorii. Nu stiu daca sunt pregatita, daca am fata de mama, cum mai glumeste iubitul meu, dar cred ca asa trebuie sa fie o familie si asta ar fi urmatorul pas.

a (27)

Am in jurul meu femei, prietene, care se chinuie de ani de zile sa aiba un bebelus si ma uit la ele si ma gandesc ca si eu, oricine ar putea fi in locul lor si in acelasi timp vad zilnic pe retele de socializare copii abandonati in spitale sau singuri si desculti pe strada si imi amintesc manutele intinse in orfelinatul in care am pasit cu cativa ani in urma cu ocazia unui eveniment caritabil si atunci imi pun intrebarea: “de ce?

De ce voi femei frumoase inzestrate de Dumnezeu cu darul de a fi mame aveti suflet sa ii parasiti? Stiu ca sunt si care considera ca asa le va fi mai bine si ca probabil vor nimeri in familii  ce le vor putea oferii o viata si o educatie mai buna, dar credeti ca bratele unei mame si mangaierea ei pot fi inlocuite de ceva pe lumea aceasta? Cand Dumnezeu v-a pus in pantec acea mica minune oare nu credeti ca s-a gandit cum va va ajuta sa il cresteti? Nu va judec, scriu asta pentru voi cele care purtati acum in pantec un bebelus si pe care vreau sa va incurajez si sa va ajut sa va dati seama cat de binecuvantate sunteti si cat de mult si-ar dorii alte femei ceea ce voua v-a daruit cu atata dragoste Dumnezeu.

Iubiti-va copiii si pastrati viu copilul din voi!

a (25)

a (24)

a (22)

a (18)

a (16)

a (15)

a (11)

a (8)

a (7)

a (6)

a (3)

Outfit: rochie – UCCA, plic – UCCA, ochelari de soare – Sin Say, sandale – Stradivarius

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

V-am pupat!  A.

PS: nu uita sa dai LIKE paginii mele de facebook dancing with my thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *