Shopping Experience

Categories :

Ce se intampla cand doua fete tinere, foarte talentate, cu initiativa se intalnesc? Va spun eu: organizeaza cel mai tare eveniment vara asta in Timisoara. Si avand in vedere ca sunt femei, normal ca vorbim de shopping si moda. Si cand una dintre ele mai e si prietena mea, Adriana, va garantez ca merita sa fiti weekendul acesta  macar in una din zile, la Casa Tineretului.

Stiti ca imi place sa promovez evenimente si locatii frumoase din Timisoara si nu numai, asa ca nu puteam sa omit sa va povestesc despre acest eveniment pe care il astept de ceva vreme cu nerabdare. Eu sunt o impatimita a shoppingului si cu singuranta multi dintre voi sufera de boala asta:)). Aceasta este o ocazie pentru noi de a cumpara ceva de la un designer si cum stiu ca multe femei nu suporta sa vada o rochie din garderoba lor si pe altcineva, acum vor avea ocazia sa aiba ceva unicat.

Printre cei ale caror creatii le vom admira weekendul acesta se afla: Ucca (haine si accessorii), Adela Opris (accesorii), Diana Molnar (bijuterii), Oana Cucu (haine), Emanuel Danuta (bijuterii), MI RE LA (haine), Anca Popovici (haine), Artizana (bijuterii), Larisa Kius ( haine, accesorii, genti), Alina Suciu (bijuterii), Camelia Oszlanszki (bijuterii), Diana Tatucu ( haine), Andreea Zelenaksi (bijuterii), Dana Cercega (haine) si altii pe care o sa ii descoperiti voi sambata si duminica.

18485642_1900318150241734_1612114261768123900_n

De unde ideea de Shopping Experience?

Ideea a venit din dorinta de a aduce un altfel de concept de targ pentru ca oamenii sa se poata bucura de o experienta unica de shopping.

De ce sa mergem la targ?

Pentru ca vom avea sansa sa probam haine si accesorii si sa cunoastem designeri si expozanti din Timisoara si alte orase ale tarii.

Cand, unde si la ce ora?

1718 iunie, la Casa Tineretului din Timisoara, de la ora 10 20

 

Multumim Adriana si Livia pentru aceasta experinta de care avea nevoie Timisoara!

V-am pupat si ne vedem in weekend la Shopping Experience!  A.

PS: nu uita sa dai LIKE paginii mele de facebook dancing with my thoughts 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *