Divinul Feminin


Categories :

Lucrurile frumoase se intampla la Timisoara. Expozitia colectiva de pictura, sub numele Divinul Feminin, organizata de ArtisanArt by Gina Dragomir, a avut loc joi seara. Am fost invitata de prietena mea Adriana, cea care a ajutat-o in organizare pe Gina si ma bucur ca am putut lua parte la o seara magica.

De ce seara magica?

Spun seara magica, pentru ca expozitia a avut un scop caritabil. De aceasta data, atentia a fost indreptata catre copiii cu autism din cadrul Asociatiei Invatam cu Pictograme, din Timisoara, condusa de doamna Dana Istrate, un om cu suflet mare, ce sustine drepturile persoanelor diagnosticate cu tulburare din spectrul autist. A existat o urna cu donatii, in care oamenii cu suflet mare ce au luat parte la eveniment au dat din putinul lor, pentru o cauza nobila. Si pentru ca orice seara magica are nevoie si de un loc magic, evenimentul a avut lor la Spirit Cafe, in Piata Unirii.

Cum s-a desfasurat evenimentul?

A fost super draguta atmosfera si plina de oameni faini si zambitori. Am admirat tablouri minunate, preferatele mele o sa le postez mai jos. Am participat si la o tombola, in urma careia am avut norocul sa castig o ceasca rosie si un suport de pahare imbracat in scoica, realizate handmade si create in Filipine, de la brandul My Horeca Professional. Am admirat o prezentare de moda sustinuta de fashion designerul Maria Monica Stefan, m-am indulcit cu macarons si am baut un pahar de vin din partea casei, pe acordurile de pian ale Cristinei Struta.

De ce sa mergi la un astfel de eveniment?

  • Pentru a putea cunoaste oameni noi si a socializa mai mult.
  • Pentru a face o fapta buna, multumindu-i astfel lui Dumnezeu ca esti atat de norocos ca ti-a dat sanatate.
  • Pentru ca ne plangem ca in Timisoara nu se intampla nimic si atunci cand chiar se intampla ceva, putini lasam rutina zilnica pentru asta.
  • Pentru ca te incarca pozitiv.
  • Pentru ca poti afla lucruri despre care nu stiai.

Felicitari Gina Dragomir pentru initiativa de a organiza un astfel de eveniment! Urmatoarea expozitie va avea loc peste 3 luni, asa ca sper sa ne vedem acolo in numar cat mai mare :).

Photo credit: Ovidiu S. Paunescu (prima si ultima poza)

1 thought on “Divinul Feminin”

  1. Multumesc mult, Adriana!!! Asa este, a fost o seara magica si ma bucur tare ca ai fost alaturi de noi! Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru sprijin! Te astept si cu alta ocazie! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *