Negru ce varsta are?


Categories :

Cand sunt trista sau foarte happy imi place sa ma imbrac in negru. Mie imi da o stare de bine si ma face sa ma simt increzatoare. Imi amintesc si acum, cum imi spunea si inca imi spune mama ca sunt tanara si ar trebui sa ma imbrac mai colorat. Negru ce varsta are?

Petrec multe ore prin magazine la shopping si imi incarc bratul cand merg la cabina de proba (pacat ca au numar limitat de articole ce le poti proba :)) ) si de cele mai multe ori, daca in toate hainele alea ce le probez e ceva negru, atunci clar cu ala mi-a stat cel mai bine si il cumpar. Am o obsesie cred. Imi place maxim cum imi sta in rochie neagra, bluza neagra, palton negru.

Negru chiar te salveaza din orice situatie. Obsesia mea incepe sa treaca si la incaltaminte :)).

Chiar daca porti negru, pe care multi o considera o culoare de doliu, a unei persoane inchise sau ce sufera din variate motive, atitudinea ta si carisma ta coloreaza tinuta. Eu de exemplu nu pot sta serioasa la poze, cred ca ai vazut ca majoritatea pozelor mele sunt cu mine zambind. Eu cred ca transmit mai mult in felul acesta si ca astfel imi accesorizez tinuta. Asa pot arata ca ma simt bine cu stilul meu si ca iubesc ceea ce port.

Trebuie sa stii ca pana si eu, care iubesc negrul, adaug de obicei o poseta sau o esarfa colorata.

Oufit: coat-Pull&Bear, scarf-Meli Melo, bag-jadu.ro, jeans-Zara, boots-Primark

 

5 thoughts on “Negru ce varsta are?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *