From black to yellow


Categories :

E primavara in Ineu, e primavara in Timisoara, e primavara in Romania, e primavaraaaa…

Nu am inebunit, dar pe bune ca parca anul asta ma bucur mai mult decat niciodata de orice semn al primaverii. Ma bucura caldura, copacii infloriti, culorile vii ale naturii, oamenii ce se plimba pana tarziu in noapte si al caror numar parca s-a dublat peste noapte, ma bucura copiii ce alearga si cel mai mult si mai mult, ca nu mai trebuie sa port geaca si cizme :)).

Am multe haine colorate de vara, spre deosebire de cele de iarna in mare majoritate negre. Si pentru ca in creierul meu s-a produs ceva ciudat de cativa ani, rochia mea preferata are culoarea galben. Iti spun cat se poate de serios, eu am urat culoarea asta in liceu si in facultate, nu concepeam ideea de a purta nici macar o bluza gabena. Acum…parca m-as fi transformat si in orice magazin intru ma duc la toate chestiile galbene. Sper ca nu m-au furat extraterestrii intr-o noapte si de asta am suferit aceasta schimbare de perceptie :)).

Frumosul meu oras natal, Ineu, are un drum superb roz. Nu e vorba despre o sosea roz, ci despre copacii aflati de o parte si de alta a drumului ce arata de poveste primavara cand infloresc. E atractia tuturor celor care trec prin zona, nu e ineuan fara sa aiba o poza pe telefon macar cu acei copaci. Tocmai asta e si motivul pentru care nu puteam sa ratez ocazia de a face si eu acolo poze in mini vacanta de Pasti.

Outfit: rochie –wallis.com , ochelari de soare – Sinsay, poseta – Poema, pantofi – Benvenuti

 

Photo credit: Flavius Gherghiceanu

Goodbye winter, hello spring!

 

1 thought on “From black to yellow”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *