Tu esti o femeie MAZE?


Categories :

Artisans d’Amour incepe sa aiba din ce in ce mai multe evenimente in Timisoara si cum am prins mare drag de aceast magazin si de draga mea Estela, proprietara lui, raspund pozitiv de fiecare data la invitatiile primite la evenimentele organzate aici. Stiu ca de fiecarea data o sa ma distrez, o sa cunosc oameni noi si astept cu mare nerabdare sa vad ce surprize a mai pregatit Estela.

De aceasta data evenimentul a avut ca si scop lansarea accesoriilor fashion The Maze by Artisans d’Amour, prezentate de frumoasa Bianca Granieri.

Frumosul magazin din Piata Unirii reprezinta dorinta Estelei de a aduce un plus de valoare feminitatii din Timisoara. A vrut sa ne dea noua, femeilor, posibilitatea de a gasii accesorii ce ne pun in valoare senzualitatea si frumusetea. Acum, dupa un an de la deschidere, tot mai multe femei ii calca pragul magazinului pline de curiozitate si ies foarte incantate de ceea ce gasesc acolo.

THE MAZE BY ARTISANS D’AMOUR

Colectia Maze by Bijoux Indiscret a fost unul dintre punctele forte ale boudoir-ului magazinului. Noua colectie contine pe langa piesele indragite de cliente si piese noi putin mai curajoase. Acestea din urma menite sa scoata la suprafata puterea feminina. E clar ca aceste accesorii nu sunt facute pentru oricine. Iti trebuie curaj si atitudine sa poti fii o femeie MAZE.

Imaginea noii colectii a fost aleasa o femeie frumoasa, puternica si cu multa atitudine, Bianca Granieri. Ea a reusit sa surprinda spiritul Maze intr-o superba sedinta foto in Havana.

Femeia senzuala, femeia sexy

Pentru tine ce este aia o femeie sexy? Cum o percepi tu? Multi barbati se complac in ideea ca femeia trebuie sa stea la cratita, sa creasca copiii si sa faca curat, aspectul ei fizic, in ceea ce priveste tinuta si accesorizarea, de multe ori nu ii prea intereseaza. Cu toate acestea, conceptul de femeie sexy a aparut tocmai pentru a satisface dorintele barbatilor.

Din punctul meu de vedere o femeie senzuala e aceea care are o putere de cucerire a tuturor, de la felul cu vorbeste, pana la  felul cum gesticuleaza sau merge. Feminitatea este punctul ei forte.

Femeia sexy nu este femeia vulgara, cu fusta pana sub fund si cu tone de fond de ten si machiaj. Este total gresita aceasta idee. Femeia poate fi sexy si cu o bluza pe gat si pantaloni, daca stie sa aiba o voce, un mers, o postura, un ras temperat.

Nu este suficient sa apartii acestui sex, pentru a te putea numii femeie. A fi femeie este intr-adevar o arta. Este o stare de spirit pe care trebuie sa o emani indiferent ca porti o rochie lunga neagra de seara, crapata pe un picior si tocuri de 12 sau un sac de rafie. Nimeni nu se naste femeia, e o alegere. La fel e si cu senzualitatea, ea se invata.

Iubeste-te pe tine pentru a te putea iubii si cei din jur!

Outfit: blugi – Bershka , camasa – Mango, accesoriu – Maze

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *