Ma uit in trecut si nu ma gasesc


Tu cand te uiti in trecut ce vezi? Eu vad o alta versiune a mea, una mult mai timida, mai retrasa, cu alte aspiratii si dorinte. Acum stau si ma intreb de ce filologia nu a fost optiunea mea pentru liceu? De ce daca acum ma atrage partea cu scrisul si cititul? Unde sunt acum integralele in viata mea? Nu zic, am iubit matematica, dar vad acum ca eu imi doream altceva fara sa imi dau seama.

Scriam si pe atunci versuri pentru melodii pe care le inventam si o stresam pe micuta de Roxi sa le invete ca apoi sa umplem casete intregi :)). Scriam poezii dramatice de fiecare data cand imi placea de un baiat sau aveam perioade cu un mai mare grad de melancolie. Daca ma gandesc bine mai si desenam din cand in cand :)). Aveam ceva simptome umaniste in mine, pacat ca tarziu am realizat, abia dupa ce fizica mi-a distrus zen-ul liceului :)).

Ma uit in trecut si vad niste gusturi oribile in ceea ce priveste hainele, noroc cu mama ca m-a impins spre o anumita viziune si nu m-a lasat asa. Acum am trairi de asortat, de iesit din comun, de accesorizat, ceva ce acum 10 ani era SF pentru mine :)). Sa imi fi spus mie cineva ca o sa iubesc ciorapii plasa candva as fi spus ca o ia razna.

Machiaj?! No way…eu eram frumoasa naturala :)). Bine, nu eram nici uratica dar putin blush si un ruj poate ca totusi ar fi mers macar prin facultate. Dar mie chiar nu imi pasa de make-up. Sa ma pui acuma sa ies din casa fara ruj as fi depresiva de-a dreptul in ziua respectiva :)). Pot renunta si la fond de ten si la tus, dar rujurile le ador.

Sa ajung sa ma plimb atata prin tara si prin Europa nu visam ever. Acum nu ma intorc bine dintr-un city break si caut deja altul :)). Asta e un viciu pe care il ador si nu vreau sa renunt la el. Calatoriile ma fac un om mai intelept, mai bun, ma fac sa iubesc mai mult natura, sa cunosc mai multi oameni, sa aflu lucruri despre care probabil nu as fi auzit stand toata ziua in casa  sau pe o terasa in Unirii, sa fiu un om mai vesel.

Ma uit in trecut si nu ma gasesc…poate pentru ca eu de acum sunt o versiune prea updatata a celei de acum 12 ani :)). Poate ca nu sunt buna nici in blogging, nici nu ma imbrac perfect, nici nu am o viata perfecta, dar stiu ca versiunea 2018 a mea zambeste :).

Outfit: dress – Zara , bag – Mango, scarf – Bershka

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.