SuperBlog 2018 – o noua provocare


Categories :

Anul acesta vreau sa fiu SUPER, da vreau sa fiu un SuperBlogger cu un SuperBlog. E o competitie in care mi-am dorit sa ma inscriu si in anii trecuti dar abia acum mi-am facut intr-adevar curaj. Poate ca am asteptat ca SuperBlog sa implineasca 10 ani :)). Glumesc, nu stiu ce am asteptat, dar vreau sa incerc si sper sa fac fata competitiei.

Ce inseamna SuperBlog?

 • cea mai longeviva competitie din blogosfera romaneasca
 • peste 2600 participanti
 • peste 31000 articole
 • premii in valoare de peste 100.000 de euro
 • competitie deschisa tuturor bloggerilor indiferent de traficul blogului sau tema abordata
 • creativitate
 • competitie

De ce m-am inscris?

Ca sa fiu sincera, maxim de sincera, pentru ca vreau sa ma disciplinez putin legat de scrisul pe blog. Vreau sa ma tin de un program si cred ca aceasta competitie va fi un motiv destul de bun sa fac asta. E aiurea ca uneori am atatea chestii de povestit si am idei dar nu am chef sa scriu pur si simplu. Am inspiratie dimineata si seara si cum dimineata sunt la job, iar seara nu as dormi foarte tarziu pentru ca ma trezesc devreme, o tot las balta.

M-am inscris si de curioasa cum va fi aceasta experienta, vreau sa vad daca pot face fata provocarilor ce mi le pregateste competitia si bineinteles ca vreau sa imi consolidez cariera de blogger.

Nu sunt un blogger cunoscut, sunt just a girl careia ii place sa scrie si sa impartaseasca momente frumoase cu cei din jur. Ar fi super ca pe aceasta cale sa imi dezvolt si abilitatile de comunicare si sa reusesc sa dezvolt parteneriate.

Daca vrei si tu sa participi ar trebui sa te grabesti pentru ca la data de 1 octombrie incepe competitia.

Vrei sa stii cum te inscrii in SuperBlog?

E megaaaaa simplu:

 • citesti regulamentul
 • iti anunti participarea in SuperBlog 2018 intr-un scurt articol pe blogul tau
 • completezi formularul de inscriere
 • dupa validarea inscrierii, poti accesa contul SuperBlog iar din 1 octombrie iti poti inregistra articolele in contul tau din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate

Eu abia astept competitia si sper sa fii alaturi de mine pana la terminarea competitiei in 1 decembrie si sper sa fiu printre cei mai buni.

“You don’t have to be better than everybody else. Just be better than you ever thought you could be”

20 thoughts on “SuperBlog 2018 – o noua provocare”

 1. Pentru mine, participarea la SuperBlog a fost un prilej să învăț unele lucruri și mai ales să cunosc oameni minunați. Chiar dacă doar virtual. Succes!

 2. De fiecare dată, când m-am înscris la această competiție, am văzut probele ca pe o provocare, de a mă autodepăși și de a mă dezvolta. Am descoperit că mă pot adapta foarte bine cerințelor diverse și subiectelor propuse de juriu. Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *