Căsuța din povești


Am atins și eu pragul de 30 de ani, chiar dacă am evitat să vorbesc despre asta aici pe blog. Când aveam vreo 15 ani mă gândeam la persoanele de peste 30 ca la niște oameni foarte bătrâni. Dar eu mă simt atât de tânără :)). Simt că am mai multă energie și mai multe idei pe zi ce trece. Simt că viața mea abia acum începe să fie mai frumoasă. Știu că nu îmi arăt deloc vârsta fizic vorbind, sunt și destul de copilăroasă pe interior. Uneori îmi este foarte dor de copilărie și tot ce presupune ea: împărțitul patului și jucăriilor cu surioara mea, mâna bunicii pe obrazul meu, temele făcute cu mama, serile de diafilm făcute de tata, zilele petrecute afară la joacă cu Oana și Cristina. Cred că mi-am păstrat tinerețea datorită amintirilor frumoase ce le am și pozitivității cu care încerc să mă încarc zilnic. Unii mă condamnă și mă fac imatură doar pentru că încerc să văd altfel lucrurile și le spun tot timpul că vârsta e doar un număr și atitudinea și dorințele noastre o definesc. Sunt femeia ce vede viața cu ochi de copil. Vreau și eu o casă, un copil, o mașină, dar nu o să îmi limitez la asta viața. E prea frumos ce ne oferă universul pentru a ne limita la atât. Vreau să fiu băbuța de 80 de ani ce prezintă pe blog o ținută și povestește locurile minunate ce le-a văzut și descoperit cu familia ei.

Am ajuns să fac din călătorii și descoperirea de locuri noi, un stil de viață. Cea mai recentă descoperire este această delicioasă căsuță. Știam de ceva timp de existența ei, doar că drumurile mele nu s-au intersectat cu ea. Căsuța desprinsă din povești se află în județul Arad, la ieșirea din localitatea Bocsig, la intersecția drumului național cu cel județean. Momentan pe lângă cea mai fotografiată casă este și un loc de unde poți cumpăra fructe proaspete.

Mi-am colorat duminica vizitând-o și admirând-o. Mi-am imaginat propria poveste în care am jucat rolul principal pozând în jurul ei.

Mi-am creat un look de weekend în concordanță cu toamna ce încearcă de câteva zile să își intre în drepturi. Iubesc rochiile pentru că îmi pun în valoare feminitatea. Acesta este motivul pentru care am ales o rochie gri, culoare ce se poartă mult sezonul acesta, de la Bonprix, o beretă neagră ce se poartă și cred că se va purta multă vreme de acum încolo, aleasă tot de pe Bonprix, de unde este și poșeta bordo pe o parte. Am ales să port ghete joase din piele de la Trend Affair.

Fă-ți viața mai frumoasă bucurându-te mai mult ca atunci când erai copil și nu aveai griji!

Pupici!

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

 

2 thoughts on “Căsuța din povești”

  1. Super frumoasa casuta, tre sa o vizitez și eu. Outfit ul tău e adorabil same și gândirea ta. I love it! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.