Review CeraVe


Categories :

Din când în când o să mai postez și câte un review la produse ce le folosesc. Astăzi am ales să îți povestesc despre CeraVe gel de spălare hidratant și CeraVe cremă hidratantă pentru față și corp.

Despre CeraVe

CeraVe este un brand din SUA, de care se bucură acum și România. Medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii și pe Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, după o singură utilizare.

Sistemul MultiVesicular Emulsion Technology eliberează la suprafața pielii ingrediente din compoziția produselor CeraVe pe parcursul a 24 de ore, pentru a menține pielea catifelată întreaga zi.

CeraVe este una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire și hidratare din SUA.

CeraVe Hydrating Cleanser

E prima oară când testez un produs CeraVe. Nu folosesc orice pentru că tenul meu este unul sensibil, așa că aveam ceva emoții înainte de folosirea cleanser-ului.

Mai ales în sezonul rece aveam nevoie de multă hidratare pentru tenul nostru, iar acesta chiar are această proprietate. Curăță și hidratează fără a perturba bariera de protecție a pielii. Este un gel non-spumant , cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, ce îndepărtează delicat impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii.

Mie mi s-a părut super fain și perfect chiar și pentru pielea sensibilă. Un alt plus este că nu conține parfum. E important să avem grijă de tenul nostru și CeraVe ajută.

CeraVe Moisturising Cream

Această cremă o recomand în special pentru persoanele cu pielea uscată și foarte uscată. Hidratează și ajută la restabilirea barierei protectoare a pielii. Este o crema non-grasă cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic. Poate fi folosită de întreaga familie, chiar și de copiii peste 3 ani. Intră foarte rapid în piele ceea ce nu întâlnești la multe creme.

Poți comanda gelul și crema de pe emag, farmaciatei sau de pe www.cerave.ro.

CeraVe este exact ce are nevoie pielea ta: simplitate, eficiență și accesibilitate.

2 thoughts on “Review CeraVe”

 1. Hi, i foud https://adrillia.ro very useful. The Review CeraVe
  page it is well written and has helped me a lot.
  I and my friends Elba and JustinaKeen used the best product to lose weight
  and to be fit in summer. Now we have forgotten the nasty
  fat and we are glad of our weight. Now I feel beautiful
  and attractive.I am so happy!!! 🙂 If you are interested
  for yourself, enter: https://s96.me/fit . Kiss you All!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *