Shazam

14 Comments| 8:17 PM

Categories :

În momentul în care am primit invitația la film și am citit titlul filmului, gândul mi-a zburat direct la aplicația de pe telefon ce caută melodii :)),dar nu are absolut nicio legătură cu aceasta. Nu știam de acest film chiar dacă personajul principal este interpretat de actorul meu preferat din serialul Chuck, Zachary Levi. După ce am văzut trailer-ul mă gândeam că filmul nu poate fi atât de bun, pentru că de obicei asta se întâmplă când sunt foarte încântată de trailer.

Povestea

Filmul prezintă povestea unui adolescent pe nume Billy Batson, care se rătăcește când avea doar câțiva ani, într-un parc de distracții, evadând ulterior din multe centre de plasament încercând să își găsească familia. Se trezește teleportat în timpul unui drum cu meroul, într-un bârlog, unde un vrăjitor îi mărturisește dorința lui de a-și da puterile unei inimi pure. Pentru a putea scăpa de acolo îndeplinește întocmai dorința vrăjitorului și rostește cuvântul magic “Shazam“. Se metamorfozează instant într-un adevărat supererou, înzestrat cu puteri uluitoare. Deși sub forma unui supererou, fiind încă un băiețaș, va trebui să lupte împotriva unor forțe malefice, așa cum l-a avertizat bătrânul vrăjitor.

Impresii după vizionare

 • E o comedie delicioasă, iar Zachary Levi dă un farmec aparte personajului Shazam, ce devine comic și numai prin înfățișare.
 • L-am uitat pe Superman de când am văzut Shazam.
 • Coloana sonoră nu e deloc wow și nu mi-a atras atenția înr-un mod special.
 • Este unul dintre cele mai bune filme DC chiar dacă credeam că doar Marvel poate avea umor de calitate.
 • Unele scene din film sunt cam previzibile, dar pe mine nu m-a deranjat asta.
 • Filmul este destinat oricărei categorii de public, copiii vor fi la fel de încântați de film ca și adulții.
 • Va exista și o continuare așa cum ni s-a sugerat chiar l-a sfârșitul filmului, așa că pentru cine a fost la fel de încântat ca mine de Shazam, it will be back.
 • Am văzut filmul la IMAX și îți recomand să faci și tu asta.

Trailer:

Nota: 10

Dacă ai văzut deja filmul cum ți s-a părut? Ți-a plăcut la fel de mult sau aveai alte așteptări?

CinemaCity te așteaptă la IMAX!

Sursa foto: imdb

14 thoughts on “Shazam”

 1. Şi eu am crezut că ai fi scris despre aplicația de pe telefon, dar iată că am avut bucuria de a găsi o invitație la genul meu preferat de film. Fantezie-comedie. După ce adorm copiii, îi dau play!

 2. Si eu la.aplicatie ma când am, n am stiu ca e numele unei piese ada de interesante

 3. Nu il pot vedea pe Zachary Levi decat in rolul lui Chuck, hahaha. Nu am vazut filmul inca, dar sper sa il vad cat mai curand

 4. Nu am văzut filmul, doar am auzit de el. Nici nu mai auzisem despre acest erou până acum. Tot de aplicația de gasit muzică îmi amintește acest termen. Poate l-oi vedea cu soțul când va apărea online.

 5. Si eu tot despre aplicatie am
  Crezut ca este vorba:))) nu ma pasioneaza filmele cu supereoi, insa ma bucur ca ti a placut

  1. Să știi că nici mie nu îmi plăceau deloc filmele cu supereroi da asta chiar e f fain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *