Gerovital Beauty – review


Gerovital Beauty este prima gamă cosmetică decorativă a companiei Farmec, care acoperă toate necesitațiile unui machiaj complet și include produse pentru ochi, buze, obraji și unghii.

Produsele de make-up au fost create după motto-ul “Mai mult decât culoare” , respectând standardele înalte de calitate ale brandului Gerovital.

Am avut ocazia să testez noua gamă de produse de machiaj de la Gerovital și vreau să împărtășesc acum cu tine impresiile de după.

Nu foloseam anterior produse de machiaj de la Gerovital, doar demachiant, așa că pentru mine a fost ceva nou. Mă bucur că acest brand românesc a reușit să mă surprindă într-un mod atât de plăcut încât să mă determine astăzi să încerc să te conving că trebuie să încerci aceste produse de machiaj.

Fondul de ten

Am testat nuanțele Nude, Natural Beige și Ivory. Consider că pentru tenul meu cea potrivită este Natural Beige. Fondul de ten are o textură ușoară și fluidă care îmbină armonios principii active cu funcții multiple, mascând imperfecțiunile și uniformizând culoarea tenului. Punctele forte ale acestuia sunt consistența de acid hialuronic și vitamina E. Cea din urmă oferă pielii protecție antioxidantă.

Are o textură normală și un finish natural, realizând un echilibru între luminos și mat. Rezistă destul de mult fără a necesita retușuri, tenul arătând foarte ok.

Îl poți achiziționa aici la prețul de 57,12 lei.

Anticearcănul Soft Focus

Are o textură ușoară și pigmenți minerali care acoperă instant cearcănele și urmele de oboseală. Conține Haloxyl, ingredient activ care contribuie la diminuarea cearcănelor.

În momentul de față se situează în topul celor mai bune anticearcănele pe care le-am folosit. Nu se strânge deloc și e perfect și ca bază de machiaj pentru ochi. Are o putere de acoperire mare, folosit chiar în cantitate mică. Eu am pielea sensibilă și cu toate astea în recomand cu încredere oricărui tip de ten.

Îl poți achiziționa aici la prețul de 35,70 lei.

Pudra de luminozitate (highlighter)

Datorită conținutului de pudră de diamant, conferă machiajului un aspect delicat și natural.

Are o tentă discretă ceea ce îmi place maxim la el. Nu sunt genul care folosesc machiaje foarte stridente așa că mi se pare ideal pentru un machiaj natural. Combinația de roz cu maro și alb , fără sclipici oferă un glow perfect pentru un machiaj zilnic.

Îl poți achiziționa aici la prețul de 42,84 lei.

Rujul

Aici a fost dragoste la prima vedere, mai ales că este vorba de roșu. Am testat nuanța 22 Velvet Lipstick, un ruj mat care cu siguranță te ajută să ieși în evidență. Am foarte multe rujuri roșii în trusa mea de machiaj, iar acesta este acum printre favorite. Are o textura cremoasă și nu usucă buzele. Are încă un plus pentru sistemul de închidere, are capac magnetic, genial mai ales dacă obișnuiești să îl ți împrăștiat prin poșetă, nu riști să se desfacă și să se rupă. Singurul dezavantaj ar fi că nu e rezistent la transfer.

Îl poți achiziționa aici la prețul de 49,98.


Start each day with your favourite lipstick and a beautiful smile.


Eu sunt foarte mulțumită că am putut testa aceste produse oferite de Buzzstore în colaborare cu Gerovital. Tu ai testat ceva din această gamă? Dacă da, aștept în comentarii părerile tale.

Kisses,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published.