Man in Black International


Motivul pentru care scriu la o oră atât de târzie este avanpremiera filmului Man in Black International la care am fost invitată aseară. Nu eram o fană a seriei MIB și chiar nu văzusem nimic din seria cu Will Smith. Mi-a plăcut foarte mult trailer-ul și chiar abia așteptam să văd cât de mult mi-ar plăcea filmul. Prezența lui Chris Hemsworth după părerea mea face aproape tot filmul, tipul e genial.

Povestea

Bărbaţii în negru s-au extins pe tot globul, dar la fel s-au răspândit şi răii din univers. Iar pentru a ne proteja, apreciatul Agent H (Chris Hemsworth) şi începătoarea ambiţioasă M (Tessa Thompson) fac o echipă ce e drept cam ciudată, dar care până la urmă, ar putea să funcţioneze. Pentru a face faţă unei noi ameninţări extraterestre, care poate lua orice formă, inclusiv a unui agent al MIB, ei îşi vor uni forţele de-a lungul unei aventuri ce se petrece pe tot globul pentru a salva agenţia şi în final, omenirea.

Impresii după vizionare

Ca și gen filmul se încadrează la acțiune, comedie și SF. Deși mă așteptam să fie mai mult acțiune, am fost plăcut surprinsă cât de mult am putut râde. Pentru că filmul este foarte “proaspăt” nu pot povestii prea multe, chiar dacă am pe limbă câteva faze comice. Cred că deliciul glumelor va fi cu atât mai intens cu cât nu vei ști dinainte prea multe.

Faptul că am putut vedea filmul în format IMAX este un mare plus. Știu că mă repet, dar calitatea filmelor văzute la IMAX este mult mai bună. Văzut 3D m-am bucurat și mai mult de efectele speciale din film, mașinile arătau atât de real, să nu mai spun de extratereștrii care erau wow.

Cuplul Chris Hemsworth și Tessa Thompson transmite multă chimie, chiar dacă pe întreaga desfășurare a filmului se simte o tensiune între ei. Sunt sigură că o să te bucuri de dialogul, de multe ori comic, între cei doi.

Trailer:

Nota: 10

Dacă nu ai văzut încă filmul, neapărat pe weekend să îți iei bilete. Nu am văzut de mult un film așa bun care să nu mă facă să mă uit deloc la ceas. Sunt curioasă dacă o să îți placă la fel de mult ca și mie, așa că aștept un comentariu după ce îl vizionezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.