Festival look by BONPRIX


Categories :

De curând bonprix mi-a făcut o frumoasă surpriză . Sunt la cea de-a treia colaborare și mă bucur nespus de mult că articolele și outfiturile mele au reușit să convingă și să merite o nouă propunere de colaborare.

Nu știam ce outft vreau să creez de la început așa că mi-am lăsat imaginația să lucreze în timp ce dădeam scroll pe website-ul celor de la bonprix. Trebuie să recunosc că m-am hotărât greu pentru că au multe haine drăguțe și tot adăugam și scoteam din coșul de cumpărături. Așa am ajuns la rochia albă cold-shoulder cu dantelă de care m-am îndrăgostit pe loc. Toată vara am căutat o astfel de rochie și uite că o aveam acum în fața ochilor. E genul de rochie perfectă pentru festival. Așa că am căutat să o combin cu o pereche de ciocate, pentru că se poartă foarte mult anul acesta. Am găsit aceste cizme cowboy negre, foarte comode ce se potrivesc perfect cu rochia.

La rochie am ales mărimea 34 pentru că e destul de lejeră și mai lunguță, se așează perfect. Materialul este foarte calitativ, mult peste ce arată pozele. Iar la ciocate am 38 și îmi sunt perfecte.

Mai jos o să vezi cum am combinat rochia și ciocatele cu niște accesorii din garderoba mea, respectiv o pălărie, o poșetă tip coș, un colier cu scoici și o pereche o ochelari de soare. Cum ți se pare? Tu ce outfit de festival ai ales anul acesta?

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *