Gama La Roche-Posay, Toleriane pentru ten sensibil – review


Categories :

Dacă mă urmărești și pe instagram cu siguranță știi deja că testez de câteva săptămâni gama Toleriane La Roche-Posay pentru piele sensibilă. Am postat câteva impresii și acolo dar aici pe blog voi vorbi mai pe larg despre această perioadă de testare.

Eu am avut un ten fără probleme mulți ani, până am început să merg la machiaj profesional pentru diferite evenimente. De atunci tenul meu a avut de suferit ajungând să am o piele foarte sensibilă și cu aspecte de roșeață pe alocuri. Nu vreau să acuz pe cineva, poate tenul meu nu a suportat anumite fonduri de ten sau pudre, chiar nu știu. Mergând ulterior la un dermatolog, am ajuns la concluzia că produsele create special pentru pielea mea devin o necesitate în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului.

GAMA TOLERIANE

Am avut încredere să testez gama TOLERIANE pe tenul meu deoarece brandul de dermato-cosmetice La Roche-Posay este recomandat de peste 90.000 de medici dermatologi la nivel global.

Gama TOLERIANE este o gamă de îngrijire a pielii ce conține produse cu toleranță ridicată, special concepută pentru a calma pielea sensibilă și reactivă, restabilind confortul zi după zi.

Am testat TOLERIANE Sensitive cremă hidratantă prebiotică și TOLERIANE cremă de spălare. Prima este o cremă hidratantă prebiotică cu apă termală La Roche-Posay ce redă confortul oricărui tip de piele sensibilă. Această cremă este potrivită chiar și pentru bebeluși. Crema de spălare are o formulă minimalistă fără parfum, conținând 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii: apa termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă și ceramide.

Recomandări pentru pielea sensibilă

În caz că nu știi dacă ai o piele sensibilă sau nu, trebuie să îți spun că ea se manifestă prin roșeață, arsuri, mâncărime și zone vizibil mai uscate. De asemenea te afli în categoria oamenilor cu o piele sensibilă dacă te confrunți cu reacții alergice la anumite produse.

Recomandarea mea, în cazul în care te confrunți cu un ten sensibil, ar fi să încerci să îl menții curat tot timpul. Pe lângă asta cel mai bine ar fi să nu folosești produse care conțin parfum și să folosești neapărat o cremă pentru piele sensibilă, La Roche-Posay ar fi ideală.

Ce părere are tenul meu după testare?

Nu e pentru prima oară când folosesc La Roche-Posay așa că am așteptat cu nerăbdare gama TOLERIANE. Pe perioada testării am folosit crema hidratantă dimineața și seara, iar crema de spălare doar seara.

Crema de spălare mi se pare genială și chiar dacă folosesc și demachiant de multe ori, se poate folosi cu încredere singură pentru că înlătură machiajul în procent destul de mare. Îmi lasă pielea foarte fină și hidratată.

Crema hidratantă are o textură lejeră, nu lasă senzația de piele grasă și eu o folosesc chiar ca și bază de machiaj. Aveam o altă cremă înainte de aceasta de care eram mulțumită, dar La Roche-Posay Toleriane m-a făcut să o uit pe raftul cu cosmetice.

Mulțumesc BUZZstore și La Roche Posay pentru oportunitatea de a testa aceste produse și a putea împărtășii mai departe impresii despre ele.

Tu ce părere ai despre produse? Le-ai încercat? Tu ce folosești pentru piele sensibilă?

1 thought on “Gama La Roche-Posay, Toleriane pentru ten sensibil – review”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *