Pijamale și cafea


Nu m-aș fi gândit niciodata că într-o zi vei pătrunde atât de adânc în intimitatea mea încât îți voi arăta cum mă relaxez dincolo de machiaje, haine fashion și alte evenimente. Dar azi, pentru că mai am puțin până la concediu, simt că te pot lăsa să mă descoperi și altfel.

Ce poate fi mai relaxant în weekend decât să stai în pijama toată ziua? Fie că îmi beau cafeaua, care apropo, o beau doar în pijama dimineața, fie că văd un film pe Netflix sau scriu pe blog, nu îmi place să port nu știu ce haine de casă. Stau în pijama aproape tot timpul când sunt acasă, deci să ma suni înainte să vii în vizită :)).

Nu știai asta despre pijama

  • Cuvântul pijama își are originea din cuvântul peijamah din India. Coloniștii britanici au observat că localnicii purtau aceste peijamah, care erau la vremea aceea, pantaloni foarte largi, ușori și comozi, strânși pe talie și acestora le-a plăcut acest tip de vestimentație, adoptând-o imediat în timpul odihnei de la amiză și pe timpul nopții.
  • În Japonia oamenii merg chiar și la cumpărături sau la plimbare în pijamale. Nu e wow? La noi sigur s-ar uita lumea ciudat dacă am face asta.
  • 80% din oamenii care lucrează de acasă, preferă să o facă în pijama. Chiar și eu fac asta când se ivește ocazia să rămân să lucrez acasă, e foarte confortabil.

LADY-line

Am descoperit de curând un nou brand de piijamale LADY-line, unul dintre cele mai calitative din câte am încercat până în prezent. Pijamalele conțin 100% bumbac așa că nu mă puteam abține să nu îmi cumpăr două: una cu pantaloni scurți și o cămașă de noapte. Cum tot navigam la ei pe site să văd ce chestii drăguțe mai au, evident că mi-a trebuit și un halat de baie, pentru că era așa chic și sexy în același timp.

Eu am ales să îmi cumpăr doar pijamale de vară dar să știi că la ei pe site găsești în egală măsură și pijamale pentru celelalte anotimpuri. Deja am pus ochii pe una de iarna :D. Și cum tot timpul contează prețul, crede-mă sunt mega accesibile.

Pijamalele au efect hygge

Când eram mică nu îmi plăcea deloc să primesc pijamale cadou, iar acum mi se pare super cozy o pijama nouă, crează efectul ăla de hygge. Poate nu știi dar o cafea + o pijama e rețeta perfectă pentru o stare de relaxare totală într-o zi liberă, că încă nu ne lasă la job în pijama din păcate :)))). Avem tot timpul impresia că doar lucrurile mari ne fac fericiți, dar de multe ori bucuria ne-o aducem singuri prin lucruri mici, fie ea chiar și o pijama.

Te pup din pijama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.