Sensiblu Summer Kit


Categories :

Am avut o vară plină și m-am bucurat din plin de un concediu reusit la mare, despre care abia aștept să îți povestesc. Anul acesta am avut bucuria să primesc de la Buzzstore în colaborare cu Sensiblu un kit esențial pentru o vacanță fără griji. Kit-ul conținea produse de un real ajutor: spray pentru țânțari Dr. Hart, cremă dolară L’Elboralio SPF 30, șampon uscat Batiste Original și un deodorant rodie Dr. Organic.

Cremă solară L’Elboralio

Deși iubim atât de mult soarele, pielea nostră are de suferit dacă nu o protejăm cum trebuie. De aceea trebuie să folosim o soluție cu factor de protecție adecvat. Gama de protecție solară L’Elboralio conține produse destinate protecției întregului corp, în toate fazele de expunere la soare.

Pentru primele expuneri la soare ale unei pieli ultrasensibile, crema cu morcov, susan și karite cu SPF 30 este perfectă. Este recomandată în egală măsură și copiilor. Fiind îmbogățită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiațiilor UAV și UVB , ajută la prevenirea formării ridurilor, păstrează pielea catifelată și elastică.

Am folosit-o la mare și chiar o recomand cu drag. Crema intră foarte rapid în piele și are un miros plăcut, lăsând pielea catifelată.

Dr. Hart spray pentru țânțari și căpușe

Vara este anotimpul în care majoritatea insectelor roiesc în preajma oamenilor, iar înțepăturile lor provoacă diverse simptome, mâncărimi locale, durere sau alergii extinse. Pentru ca ne dorim un somn linistit in concediu si nicio umflatura care sa ne pericliteze sanatatea, cea mai buna decizie este sa avem cu noi un spray repelent care ține la o distanţă sigură de pielea noastră toate insectele ce ne dau tarcoale zi și noapte.

L-am folosit de câteva ori și nu m-a pișcat nici măcar un țânțar. Spray-ul are o acțiune de până la 6-8 ore și poate fi folosit și de copii.

Șampon uscat Batiste

Vara aceasta am renunțat la împachetatul în bagaj a balsamului, uscătorului de par și a altor instrumente și produse de styling și le-am înlocuit cu recipientul de șampon uscat Batiste. Sub forma de spray, ușor de folosit și adaptat oricărui tip de păr, îțî reîmprospătezi și revitalizezi părul între două spălări, atunci când  vrei să profiți la maxim de tot timpul alocat vacanței.

Nu a fost pentru prima oară când am folosit un șampon uscat, dar de această dată m-am îndrăgostit de Batiste și îmi este nelipsit din poșetă. Este foarte eficient şi absoarbe excesul de sebum imediat.

Deodorantul cu rodie Dr. Organic

Deodorantul cu rodie Dr. Organic este partenerul ideal pe timp de vară, protejează nu doar de mirosul neplăcut al transpirației până la 24 de ore, dar are grijă și de sănătatea pielii tale. Cu până la 75% ingrediente de origine organică produsul este extrem de blând cu pielea și bogat în vitamine, minerale și nutrienți. Este potrivit și pentru o piele sensibilă, are un miros fin, natural și se potriveste atât femeilor, cât și bărbaților.

Eu înainte foloseam doar deodorant spray dar de când am încercat Dr. Organic și i-am simțit mirosul m-am întors la deodorantul roll.

Datorită acestor 4 produse vacanța mea a fost mai frumoasă. Nu îți spun să le cumperi pentru că mie mi-au plăcut, pentru că gusturile diferă, dar merită să le încerci măcar și apoi te aștept înapoi pe blog cu un comentariu despre cum ți s-au părut.

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

pupici :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *