Te aștept la cină, toamnă dragă


Categories :

“Fotoliul din odaie
Si-o carte ce ai lasat-o pe noptieră
O ultimă țigară, uitată într-un colț pe etajeră
Și floarea din fereastră
Biletul ce-a rămas de atunci pe masă
Toate te așteaptă să te întorci acasă. ” ….dragă toamnă.

Doar că voi face mici schimbări pe când ajungi la cină. “Țigara” uitată de tine anul trecut a lăsat o pată cenușie peste atmosfera din living și vreau să îți creez un spațiu cozy pentru când îți vei relua locul în fotoliu. Stai liniștită, culorile vor fi în ton cu rochia ta cărămizie și cu frunzele din părul tău.

Mă ajută la decorat favi.ro . Este locul unde găsești tot ce vrei și pentru toate gusturile. Sunt sigură că vei fi plăcut surprinsă când vei vedea ce schimbări am adus în living.

Am vrut în primul rând să schimb fotoliul pentru că e cel mai folosit mobilier din living și pentru că știam că vei vrea să te așezi comfortabil cât vei savura o ceașcă cu ceai în cele 3 luni în care vei poposi pe la mine. Am ales un fotoliu verde din catifea cu picioare aurii.

link

Am cumpărat și niște fețe de pernă alb cu verde cu model frunză pentru a aduce o schimbare în plus în decorul camerei. Îmi place ideea de a schimba husele pernelor pentru că pot reface decorul cu mai multă ușurință.

Știi că te plângeai tu că e cam rece la picioare când stai în fotoliu și citești? Am găsit ceva ideal pentru asta, nu o să îți vină să crezi ce carpete din blăniță drăguțe am luat. Sunt albe și super pufoase.

Pentru că de fiecare dată când vi bei doar ceai și ciocolată caldă m-am gândit să îți fac o surpriză și am cumpărat o ceașcă și o farfuriuță nouă cu elemente gold, pentru că tu ești o prețioasă nu-i așa? 😀

Să știi că nu am uitat să iau un bol de fructe. Știu că tot timpul vii încărcată cu struguri albi și roșii, cu gutui și nuci și mă gândeam cât de bine s-ar încadra în decorul nou din living. Am luat unul auriu, elegant în care fructele se vor simți răsfățate, vitalizând orice colț gri al încăperii.

Am încercat să aduc un suflu nou printr-un tablou pe pânză,colț rupt din tine și pictat de mâini talentate, toamnă dragă. Cu siguranță pereții albi ai camerei vor deveni acum mai puțin monotoni.

Floarea din fereastră s-a ofilit de când nu ne-am văzut, așa că vaza cea nouă, aurie, va fi plină cu flori, vei simții mireasma lor încă de la intrare.

Și asta nu e tot, frunza decorativă îți va atrage imediat privirea sunt sigură de asta. A fost dragoste la prima vedere și eram sigură că va fi un obiect cheie al încăperii.

link

Și cum tu mă cunoști prea bine, de atâția ani, nu puteam să nu îmi iau un nou suport de lumânari, mai ales că știi cât îmi plac. Livingul mi se pare super relaxant cu o lumânare parfumată ce arde, ascultând în surdină muzica preferată.

link

M-am lăsat inspirată de ceea ce cred că îmi oferă confort și îmi aduce fericire în redecorarea livingului. Tot timpul o schimbare, fie ea mică sau mai mare, aduce și o altă energie și o mai bună stare de spirit.

Grăbește-te să ajungi pentru că ceaiul e gata și plăcinta cu dovleac e la cuptor. Abia aștept să vi să scriem împreună noi povești, cum facem în fiecare an de 31 de ani încoace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *