Timișoara Fashion Week 4

timisoara fashion week

Categories :

Palazzo a fost gazda celei de-a 4 ediții Timișoara Fashion Week, desfășurata pe durata a două zile 24, 25 octombrie. M-a bucurat ca de fiecare dată invitația doamnei Rodica Costea, de a participa la un eveniment de fashion atât de important pentru vestul țării. Ediția din această toamnă s-a desfășurat sub genericul Black & Gold, având ca tematică eleganța și opulența.

Din păcate nu am putut ajunge în ambele seri pentru că aveam planificată de mult timp o călătorie în Anglia, dar o să vă povestesc puțin despre cum a fost prima seară.

Black & Gold outfit

M-a bucurat super mult tema acestei ediții mai ales pentru că îmi place super mult să port negru. Partea cu gold știam sigur că vreau să se refere la accesorii. Am purtat o rochie lungă neagră marca Nympha Clothing, cercei de la Orsay, curea Stradivarius, pălărie Reserved și o geantă transparentă Bershka. Chiar dacă pantofii erau acoperiți de rochie, erau negrii de la Zara. M-am bucurat să văd că majoritatea s-au conformat temei, chiar dacă au mai existat și mici excepții.

Locația

Pallazo este cea mai nouă sală de evenimente din Timișoara, caracterizată prin eleganță, rafinament și un decor de vis. La intrare are chiar și o piscină super drăguță.

Colecțiile primei seri

Momentul de deschidere a fost unul delicios, cu micuțele balerine, introducând colecția brandului Rodica Costea Royal Concept. Colecția black & gold de coronițe, halate și voaluri a fost la înălțime. Daniela Crudu a fost invitată pentru a defila în încheierea acestei prezentări cu o superbă coroană.

Colecția Mirelei Cioară, studentă a Facultății de Arte din Timișoara a fost intitulată: “Culture of excess”. Dantela a ajutat ținutele să arate diferit, jovial, dar genial.

Brandul Cozacone cu rochii de seara spectaculoase și ținute masculine deosebite, ar da pe spate orice femeie. Trebuie să recunosc că mi-au făcut cu ochiul câteva rochii.

“Unique” este colecția prezentată de Chisăliță Daniela. Rochii romantice din organza și dantelă au defilat sub ochii mei himnotizați de frumusețea lor.

Carolina Design, producător de top al celor mai rafinate haine de blană și piele, a prezentat pe podium veste de blană din nurcă, linx, dar și combinații de nurcă cu jder și vulpe argintie.

Colecția Ginette a fost caracterizată prin transparență și senzualitate.

Colecția “Alien Apocalips” a studentei Facultății de Arte din Timișoara, Chriac Bianca, a fost altceva. Mi-a plăcut super mult fiecare creație în parte și show-ul propriu-zis. O știam de la OFF, unde s-a remarcat de asemenea și a stârnit ropote de aplauze.

Butterfly Code a prezentat o colecție de rochii de mireasă superbe pentru orice tip de siluetă.

Colecția “Open the gates” a lui Alexandru Bălan propune eliminarea anumitor coduri vestimentare din societate. A fost pentru prima oară când am văzut o prezentare a acestuia și am rămas profund surprinsă.

Maria Dobrov a prezentat colecția “ADN” ca un omagiu adus frumuseții fizice și sprirituale.

Brandul Narubo a prezentat o colecție de încălțăminte din piele naturală ce te scot din anonimat.

Bucuria serii a venit din partea îndrăgitei cântărețe de muzica populară, Olguța Berbec, ce a adus în lumina reflectoarelor colecția personală de costume populare cu o vechime de peste 100 de ani. Un moment special și foarte frumos ce s-a încheiat cu apariția pe scenă a fetiței interpretei, îmbrăcată în port popular.

Invitata specială a serii a fost cunoscuta Iulia Albu, care s-a remarcat ca de fiecare dată cu o ținută spectaculoasă și un evantai.

See you next year TFW

De anul viitor TFW se va desfășura doar o dată pe an, iar durata evenimentului va fi mai mare. Ediția a 5-a va aduce în cadrul evenimentului și o zonă fashion, vor fi mai mulți designeri, mai multe modele și mai mulți invitați speciali.

Mulțumesc pentru invitația de anul acesta și pentru cadourile frumoase din partea sponsorilor!

Împreună am pus și anul acesta Timișoara pe harta modei românești.

Foto credit: Timișoara Fashion Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *