Imprimeurile Disney nu au vârstă


Categories :

Mă uit în jurul meu și observ că lumea își pune multe piedici vestimentare din cauza vârstei. De la cele legate de culori până la lungimea unei rochii sau fuste sau chiar și atunci când se renunță la un anumit imprimeu, doar pentru că nu mai au 20 de ani sau pentru că au copii. Nu văd legătura între responsabilitatea de a crește un copil și ce porți. Evident exclud îmbrăcămintea vulgară, nu mă refer la asta. Dar o bluză roz, în loc de una maro sau un hanorac cu imprimeu Disney nu văd ce legătură ar avea cu vârsta din buletin, atunci când stii să le combini într-o ținută. Sufletul trebuie menținut tânăr și prin felul în care ne îmbrăcăm.

Ce probabil nu știi tu e că o culoare veselă sau un imprimeu animat îți pot da mai multă încredere în tine și o mai bună dispoziție chiar și în cea mai mohorâtă și grea zi. Îți spun toate astea din experiență proprie.

Toată vara, chiar și acum, în magazine e plin de tricouri și bluze imprimate cu personaje Disney. Mi s-au părut mega cute de prima oară când le-am văzut așa că în cele din urmă mi-am cumpărat un hanorac gri cu Minnie. Pe bonprix erau multe haine drăguțe cu imprimeuri Disney dar acesta mi-a atras cel mai mult atenția și deja mi-l imaginam într-un outfit.

De obicei lumea poartă hanoracul cu blugi, tocmai de aceea am zis să încerc altceva și mi-am pus o fusta midi și o pereche de ghetuțe în aceeași nuanță cu hanoracul, luate tot de pe bonprix. Sunt extrem de comode și arată bine și cu pantaloni. Hanoracul este foarte călduros, perfect pentru sezonul ăsta cu temperaturi de 15-16 grade. Și pentru că outfitul meu era șters, vremea de afară super moleșitoare, cu ploaie, vânt, am aruncat pata de culoare prin niște cercei galben neon. Mie îmi place mult ce a ieșit și mi se pare un outfit ok de mers la job sau în oraș cu fetele.

Dacă aveam 20, aveam codițe, fusta mea era una scurtă și purtam ghete cu toc înalt. Acum poate vezi și înțelegi diferența. Încerc să adaptez piesele vestimentare pe care tu le purtai când erai “mai mică” așa încât să meargă și la o vârstă mai matură fără a da în penibil.

Ce zici de alegerea mea? Ai purta un astfel de outfit?

Photo credit: Gherghiceanu Flavius

1 thought on “Imprimeurile Disney nu au vârstă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *