Produse Farmasi – Review


Am primit de câteva săptămâni să testez câteva produse Farmasi: un ruj, un blush și un lac de unghii. A fost primul meu contact cu gama Farmasi și nu știam nimic despre acestea până acum. M-am documentat puțin înainte să încep testarea propriu-zisă și am aflat că Farmasi are o experiență de 69 de ani în industria produselor cosmetice și a sănătății. Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Tender Blush On Farmasi

Blush-ul este nuanța 07 și este o culoare foarte plăcută pe ten, deloc stridentă și cu un ton iluminator. Pe tenul meu a rezistat destul de mult timp. Ce mi-a placut super mult că e are un miros foarte plăcut spre deosebire de ce am folosit până acum. Formula puternic pigmentată te ajută să arăți perfect pentru mai mult timp.

Ruj Farmasi

Am testat rujul nuanța 15. Are o textură moale și o culoare intensă și hidratează foarte bine buzele. Important de știut este că conține vitamina E. Pentru că nu este chiar genul meu de culoare în ceea ce privește rujurile, pentru că eu folosesc nuanțe mai tari, cam atât pot spune despre el. Dar am văzut pe site că există atâtea nuanțe mega drăguțe de roșu aprins cum îmi plac mie și prețul este super bun, chiar merită.

Farmasi Nail Color Glossy

Din păcate nu am putut testa lacul de unghii pentru că am unghii cu gel de câțiva ani, dar am văzut că au super multe culori faine de lacuri pe site. Pensula e super faină și nu se usucă greu(am testat pe o prietenă).

Dacă vrei un catalog gratuit poți completa formularul de aici și poți astfel achiziționa produse cu un discount de 23-30% indiferent de valoarea comenzii.

Sunt curioasă dacă tu cunoști gama Farmasi România și ce produse ai testat. Așa că aștept mesajul tău în comentarii.

Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published.