Laura Baldini – confort și eleganță


Categories :

Dresurile de damă au fost mereu una dintre cele mai importante piese din garderoba oricărei femei.  Ne dorim tot timpul să fim frumoase și sexy și bărbații să întoarcă capul și dupa picioarele, nu doar după fundul nostru. Pentru asta purtăm fuste și rochii la care adăugăm un dres.

Fiecare femeie are în garderobă cel puțin o pereche de dresuri, negrii, colorați, culoarea pielii, cu modele sau simplii.

Personal, iarna port cel mai mult dresuri. Am avut ocazia să testez prin intermediul campaniei BuzzStore, ciorapi Laura Baldini. Am primit mai multe perechi superbe dintre care am avut evident și două preferate.

Perechea negru mat de 100 den, care fac parte din Linia Second Skin ce te învăluie în confort și grație. Sunt creați din microfibră 3D, perfect aderenți și cu acoperire uniformă, protejându-ne de vremea rece, și lăsându-ne să ne simțim libere și pline de energie. Îmi plac pentru că îi pot asorta la orice și țin de cald.

A doua pereche de dresuri care mi-a plăcut mult face parte din Linia Glamour , Carisma Nero. Linia Glamour te va scoate din anonimat, iar picioarele tale vor fi vedeta petrecerii cu prietenii, sau doar a celei în doi. Îi poți purta de Sărbători pentru un plus de încredere in tine.

Dresurile Laura Baldini sunt foarte accesibili și au o mulțime de modele din care poți alege cu siguranță ceva pe gustul tău.

Inspirați de eleganța naturală, de feminitatea pură și de povestea corpului tău, Laura Baldini a creat o gamă largă de dresuri și ciorapi ideali pentru sezonul toamnă – iarnă. Te vei bucura de zile colorate de toamnă, iar în diminețile reci de iarnă vei fi rasfățată de confort și calitate, cu semnătura unică Laura Baldini!

1 thought on “Laura Baldini – confort și eleganță”

  1. Am folosit si eu dresurile acestea si, intr-adevar, se vede calitatea! Sunt fine, tin de cald ( si eu tot iarna port dresuri, in general), nu se rup imediat cum se intampla la alte perechi. Chiar imi plac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *