Sacoul mereu la modă


Categories :

_DSC0493

Sacoul este privit de unii ca un obiect vestimentar formal. Eu am încercat să îl duc în altă zonă. Oare mi-a ieșit?

Sacoul denotă stil și elegantă fiind unul dintre cele mai importante articole vestimentare atât pentru femei cât și pentru bărbați. Datorită unei istorii ce datează de la jumătatea secolului al XIX-lea, sacoul a fost, este și va fi mereu la modă. Deși majoritatea îl asociază cu o cămașă, nu e greșită nici purtarea lui împreună cu o bluză sau un tricou. Poate fi purtat în orice anotimp, chiar și în sezonul rece sub un palton.

Împrumutat fiind din garderoba bărbaților, această piesă vestimentară a ajuns să reprezinte simbolul libertății și puterii feminine.

Mereu în tendințe e purtat în egală măsură în stilul clasic sau casual. Cele mai întâlnite culori și cele mai purtate sunt negru, gri și roșu. Sacoul îl găsim în stil casual împreună cu o fustă, o pereche de pantaloni scurți sau o pereche de jeanși.

Îmi doream de foarte mult timp un sacou gri puțin mai lung, dar nu găseam exact cum îl vedeam eu. Asta până am găsit la BONPRIX acest model modern, cu un rând dublu de nasturi și guler cu rever. L-am purtat în foarte multe combinații și pe instagramul meu puteți să le vedeți.

Bonprix are o surpriza pentru voi mâine de Ziua femeii aveți 10% reducere și livrarea e gratuită. Așa că dacă vreți un sacou ca al meu sau un alt sacou, profitați de reducerea de mâine să vă achiziționați unul.

_DSC0494

_DSC0504

_DSC0519

_DSC0524

1 thought on “Sacoul mereu la modă”

  1. Imi plac mult pozele tale. Cu ce le realizezi?
    Eu personal ador sacourile, mi se par simple si de efect. Modelul pe care ti l-ai ales e frumos si vine bine pe tine, iar de Bonprix sunt si eu indragostita. Au un raport calitate pret foarte bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *