Și eu am trecut prin asta


Categories :

Am prietene, cunoștințe care încă sunt singure și poate nu mai au 20 de ani și văd asta o catastrofă. Îmi spun că nu există nimeni pentru ele, că vor muri singure înconjurate de pisici, că nu le iese nicio relație, că sunt bătaia de joc a unor bărbați, că nu le mai convine nimic și că nu o să fie fericite niciodată. Ăla e momentul în care mie, fericită în momentul de față, îmi vine greu să mă fac credibilă povestind că și eu gândeam așa, că și eu am trecut prin asta. De ce m-ar crede? Nici eu nu ascultam sfaturi. Am  dat cu capul, m-am ridicat, nu auzeam nimic din sfaturile bune, vedeam doar drept și ce îmi convenea să văd.

3ccf1b3d6b468def8fa3538dc6dd4e7e

M-am căsătorit la 29 de ani cu cel pe care l-am așteptat timp de 27 de ani să umple golul din viața și casa mea. Am plâns, am fost înșelată, am fost jignită, am fost părăsită, am visat ani de zile să mă iubească un băiat, am suferit, am uitat greu, dar azi sunt fericită, sunt cea mai fericită. Dacă cineva mi-ar fi spus că îmi voi cunoaște soțul pe facebook, aș fi râs două zile în continuu.

Sunt recunoscătoare pentru toate momentele grele prin care am trecut, pentru că nu m-ai iubit, pentru că m-ai înșelat de câte ori ai avut ocazia, pentru că m-ai părăsit fără nicio explicație, pentru că nu mi-ai fost niciodată alături, pentru că nu ai stiut să mă asculți. Datorită vouă, băieți, azi sunt o femeie puternică, azi apreciez maxim ce am, azi știu să spun nu, azi nu mai permit să fiu jignită, azi sunt fericită. Nu aș schimba nicio lacrimă, nicio noapte nedormită, pentru că știu că nu aș mai ajunge să cunosc omul ce îmi este azi iubirea vieții mele.

Am avut de învățat niște lecții pentru a putea primi diplomă. Au fost examene grele, dar știu că au fost acele experiențe dezvoltare personală de care aveam nevoie. Atunci nu știam asta și la fel ca prietenele mele, sau ca tine care probabil treci prin momente de singurătate și decepții repetate în dragoste, nu crezi că va exista un happy ending. Nu zic să mă crezi că va fi ok și pentru tine, vreau doar să știi că, cândva și eu eram tu, cea de azi.

Experințele negative trăite atunci sunt simple amintiri și lecții de viață pentru mine acum.

Aș vrea ca tu să nu treci prin greșelile mele, dar știu că fiecare cu lecția lui. Cu toate astea vreau să faci mai multe pentru tine, să nu fii disperată, el va venii la timpul potrivit. Dar până la acel moment furnizorul tău de experiențe te ajută să te descoperi prin cursuri, experiențe și activități super interesante. E locul unde te poți regăsii și dezvolta într-un mod frumos.

flying-hot-air-balloon-sky-105218-1024x683

Ce vreau să înveți din povestea mea e că nu ar trebui să lași să te doboare nimic, nicio experiență tristă, neplăcută, soarele răsare întotdeauna dacă știi să aștepți să treacă noaptea. Știu că e greu, dar viața e plină de încercări și da…și eu am trecut prin asta!

 

Proba 2. – Spring SUPERBLOG 2020- Lecții de viață transformate în experiențe pozitive -Experimenteaza.ro

1 thought on “Și eu am trecut prin asta”

  1. Ma bucur sa vad ca impartasesti din experientele tale. Cei de la Super Blog mereu au teme interesante pe care sa le abordam! Eu am 24 de ani, din fericire nu am trecut niciodata prin aceste ganduri, dar stiu multe fete care au trecut. Pentru acele fete: stay strong and be positive! Nu e totul atat de negru precum pare. Daca nu v-ati gasit alesul acum, o sa vi-l gasiti. Daca nu vi-l gasiti, asta e poate pentru ca gasiti altceva care sa va faca fericite si implinite cu adevarat. Fiecare experienta negativa trebuie luata ca o lectie din care sa iesim cu capul sus, mai sigure pe noi, mai puternice. Gasiti timp pentru voi, sa va simtiti frumoase, fericite, linistite de unele singure. Dragostea adevarata vine cand va asteptati mai putin, o sa vedeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *