Parada Pălăriilor Regale se mută în online


Pălăria 👒 este o extensie a personalității. A apărut în Evul Mediu, când femeile erau obligate să își acopere capul, devenind astfel un accesoriu nelipsit.

Pălăria 👒 este un simbol al feminității, eleganței și frumuseții, dar cu toate astea nu orice femeie o poate purta. Este nevoie de mult curaj și încredere în sine. Trebuie să vrei să ieși din tipare și să îți definești stilul. O poți purta în orice outfit, cu rochii, cu pantaloni, la plajă, există atât de multe modele și culori pentru toate gusturile.

În ultimul timp pălăriile 👒 au revenit destul de mult în modă. Prima mea pălărie a fost începutul unei colecții, pentru că m-am îndrăgostit pur si simplu de acest accesoriu. Credeam că nu îmi stă bine, că arăt ciudat, ca pălăriile sunt pentru doamnele în vârstă, dar era complet greșită ipoteza mea. Pălăriile nu au vârstă. O pălărie poate schimba total o ținută și clar o poate scoate din anonimat.

Ziua Regalității s-a sărbătorit ani la rând cu tradiționalul “Garden Party”, o recepție ce încheia manifestările dedicate acesteia. În substratul acestei petreceri se află ascunsă o paradă a pălăriilor 👒 la care femeile sunt încântate să participe. Abia anul acesta am aflat de acestă paradă și chiar dacă perioada prin care trecem este dificilă pentru a organiza astfel de evenimente, totul se mută în online. Această zi specială nu va trece neobservată pentru că duminică la ora 17 are loc evenimentul Tea Party, Parada Pălăriilor Regale, organizat de DeCorina Hats-Millinery.

Se va povesti despre pălăriile 👒 potrivite pentru astfel de petreceri, pentru garden party-urile pe care le așteptăm cu toții, despre outfit-urile potrivite și eticheta regală – concept care vorbeşte despre diplomaţie, eleganţă, respect nu numai la ocazii deosebite sau într-un palat regal. Sună bine, nu?

Deci dacă și tu esti fan pălării sau esti curioasă să aflii mai multe despre acest accesoriu, da clik pe link și rezervă-ți un loc la eveniment.

Hai să celebrăm #împreună 👸👒!

5 thoughts on “Parada Pălăriilor Regale se mută în online”

  1. Mereu mi-au placut palariile, desi nu am avut niciodata. Doar ca sunt curios, nu curioasa. :))

    Am tot zis ca imi cumpar o Fedora!

  2. Nu prea port palarii, poate doar din cele de vara pentru plaja si din cele fedora mai mult toamna. Insa imi place cum le poarta alte persoane.

  3. Am participat anul trecut la “Garden Party”, dar fiindca a plouat mi-am dat jos palaria ( era ceva mai mult simbolic facut din tul si cateva floricele) de frica ca mi-o plosteste si nu a fost foarte ieftina. Culmea e ca n-am nici o fotografie cu palarie chiar daca timp de vreo 5 minute am purtat-o plina de mandrie.

  4. Trebuie să recunosc că unele pălării îmi plac enorm de mult, doar că nu prea găsesc prin magazinele pe care le frecventez, sau au mărimi prea mari. Am de gând să îmi achiziționez una din străinătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.